Printre aceeia dintre Dv. care aveti prin colectie un exemplar de 100.000 lei din 1946 si doriti sa-l dati, sunt interesat sa-l cumpar.
Ofer 35-40 Ron + taxe transport pe un astfel de exemplar in conditii de XF+ sau Aunc.
ps. preferabil din Bucuresti.
Va multumesc.
caut moneda 100.000 lei 1946
Daca imi permiteti un sfat:
Cautati (si) la targuri acolo putei negocia direct si scapa de taxele de transport.
(mai ales ca sunteti din in Bucuresti unde sunt multe targuri)
Cautati (si) la targuri acolo putei negocia direct si scapa de taxele de transport.
(mai ales ca sunteti din in Bucuresti unde sunt multe targuri)
Talerul şi mahmudeaua sunt a omului nebun.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete.
Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete
La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava
Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava,
Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte
Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete.
Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete
La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava
Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava,
Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte
Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
Multumesc pentru sfat.
Ar fi excelent daca nu as fi destul de ocupat, incat sa prefer interenetul ca metoda de achizitie a pieselor pentru colectia mea, insa o sa-mi fac timp si o sa fac o vizita si unui targ.
Cererea ramane in piciore.
Iar daca cumva considerati ca oferta e mica (avand in vedere numarul mare de vizualizari dupa subiect si totusi nici o oferta), va rog sa cititi discutia pe care am avut-o cu Dl. BaniVechi, numismat cu experienta vasta, in categoria Intrebari de la incepatori..., postul - Gradare moneda patina interesanta.
Va multumesc.
AM GASIT. CERERE INCHISA
Ar fi excelent daca nu as fi destul de ocupat, incat sa prefer interenetul ca metoda de achizitie a pieselor pentru colectia mea, insa o sa-mi fac timp si o sa fac o vizita si unui targ.
Cererea ramane in piciore.
Iar daca cumva considerati ca oferta e mica (avand in vedere numarul mare de vizualizari dupa subiect si totusi nici o oferta), va rog sa cititi discutia pe care am avut-o cu Dl. BaniVechi, numismat cu experienta vasta, in categoria Intrebari de la incepatori..., postul - Gradare moneda patina interesanta.
Va multumesc.
AM GASIT. CERERE INCHISA