moneda comemorativa 1848

Căutați o piesă anume? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Încuiat
luigi

moneda comemorativa 1848

Mesaj de luigi »

buna ziua
vine iepurasul , iar fiica mea doreste de la el aceasta moneda- medalie - comemorativa Nicolae Balcescu 1848 ( cam costisitoare pasiune ,dar ce-i drept frumoasa ) .o are cineva de prisos ?
BAIDA DORU

Mesaj de BAIDA DORU »

Bine ati venit pe forum, o gasitit pe okazii, incepand de la 80 ron, mai ieftin nu cred ca se poate achizitiona
Cunoscandu-ti istoria iti cunosti viata.
drmau

Mesaj de drmau »

Domnule,
Sunteti norocos sa aveti un copil cu asa o pasiune.
E o pasiune frumoasa din care va invata printre altele istorie, arta... cultura la modul inalt.

Banuiesc ca vorbiti de medalia/moneda de argint 1848-1948.
Probabil ca pe okazii sau ebay o veti gasi fara probleme, nu e o asa de mare raritate. Daca sunteti in unul din orasele mari (Bucuresti, Iasi, Brasov, Constanta, Cluj...) o puteti gasi la targuri sau la adunarile colectionarilor - doar sa gasiti magazinele si oamenii potriviti. Probabil ca pe internet o veti gasi mai repede dar asa ati putea sa gasiti oameni interesanti pentru contacte viitoare. In acest caz v-asi sfatui sa va luati si copilul cu dumneavoastra (lasati chestia cu surpriza) ca sa invete cum sa caute, sa discute si sa-si faca relatii, contacte.

Succes!
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
luigi

raspuns

Mesaj de luigi »

Buna seara,
multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns,pentru promtitudinea aratata .
Am vazut cele trei monede de pe Okazii,dar din pacate mondeda care m-ar intesa este prezentata intr-o fotografie destul de nereusita, o alta este destul de uzata,iar ce a userului ticuzz perfecta!mai putin pretul...(voi incerca o mica negociere-dar totusi sper sa apara si alceva).
Iar in privinta pasiuni fiicei mele ,recunosc m-a molipsit si pa mine,mai putin pe sotia mea care datorita preturilor unor monede mai ca nu ne i-a cu parul...dar pana la urma sper sa formam o echipa...
Istoric vorbind Comunistii au ascuns si deformat adevarul multor multe momente ale istoriei.
luigi

1848

Mesaj de luigi »

Multumesc tuturor de ajutor.
Topicul se poate inchide , moneda este achizitionata. :)
Încuiat