Va salut pe toti!
Sunt nou aici si doresc sa intreb daca are cineva de vanzare catalogul Jetoanelor romanesti?!
stiu ca sunt 207 bucati facute numerotate de mana...il caut de nebun si nu il gasesc!!!
Exista un catalog dedicat jetoanelor: Schaffe, Erwin, Jetoane, semne valorice şi mărci aparut in 2003 la Editura Corvin, Deva si fara indoiala nu este facut de "mana".
Te salut stimate coleg de suferinta:)
Termanul"de mana" se refera doar la numerotare nu la printare!
Stii cumva vre-un binevoitor gata sa il vanda ca sunt interesar .. Ma intereseaza doar partea cu jetoanele telefonice deci as fi foarte recunoscator si cu un scan color!!!
Vrezi ca ma poti ajuta?
Cu stima
Sergiu
si aceeasi informatie am primit-o de la Adrian Homutescu -de pe romaniancoins! (Adrian sa ma scuze ca ii pomenesc numele aici fara ai cere acordul in prealabil!!!)
Eu nu sunt avansat dar nici incepator si sunt convins ca acesti oameni sunt mai cunoscatori decat mine!!! poate ma insel dar ma indoiesc!
Cu stima
Sergiu
Oricum...nu acesta este topicul..cate exemplare sunt sau altceva in aceast sens ci acela ca imi doresc si eu un exemplar sau macar un scan color cu imaginile JETOANELOT TELEFONICE si am nevoie de ajutorul vostru..(.al colegilor de suferinta cum am spus mai sus! ) ca sa stiu si eu exect dupa ce alerg!
Intr-adevar , lucrarea "Jetoane-Semne valorice si Marci" a lui E Schäffer, se pare ca a aparut intr-un numar limitat de 207 exemplare.
Un prieten are numarul 142 / 207 ! Numerotarea este facuta manual intr-o casuta tiparita pe interiorul copertei.
Daca va referiti la casuta tiparita pe coperta din spate (interior), exemplarul pe care il detin are numarul 737 - tiparit, nu scris de mana (daca acesta este numarul la care va referiti, apare sub numarul ISBN).
A fost un exemplar de vanzare nu demult pe okazii, ati cautat si acolo?