Bancnote Iugoslavia

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
olly
**
**

Bancnote Iugoslavia

Mesaj de olly »

Am cateva bancnote din Iugoslavia. Le gasiti aici http://www.colectzii.ro/licuser.php?id=431 .Va rog sa va uitati la poze si sa evaluati singuri starea bancnotelor, pentru ca e prima oara cand le evaluez eu si nu sunt deloc sigur pe notarea mea. Preturile sunt negociabile.
ZAR

Mesaj de ZAR »

-Nu sunt interesat sa cumpar nici una, dar am sa va spun parerea mea pt. ca preturile sunt negociabile si nu stiti exact cum sa le incadrati.Sunt putin cam mari preturile pt. F-VF-XF.Sunt cotate in jur de 2 lei/buc. pe piata.E perioada de inflatie din Yugoslavia, tirajele au fost foarte mari.Daca erau UNC mergeau in jur de 5 lei/buc.
-Bafta la vanzare. :)
olly
**
**

Mesaj de olly »

Multumesc mult. Eu m-am luat dupa ce preturi am vazut pe okazii si am pus si eu acelasi pret(cu toate ca alea erau in stare mai proasta). Oricum le dau ca le am dubluri.O sa mai scad preturile. Multumesc din nou.
ZAR

Mesaj de ZAR »

-Cu placere. :)
-Pe okazii multe preturi sunt umflate (exagerate/aberante) si in unele cazuri gradatiile sunt nerealiste. :wink:
olly
**
**

Mesaj de olly »

Va salut. Va rog sa aruncati un ochi pe http://www.colectzii.com/licuser.php?id=431&p=1 daca doriti bancnote din Nicaragua,Kyrgystan, Myanmar,Mongolia, Indonezia,Transnistria, Belarus, China, Tadjikistan, Egipt,Vietnam,Croatia,Bosnia-Hertegovina + 15 bonuri(asta cred ca sunt) din China.Daca vreti ceva si vi se pare pretul cam mare, spuneti si mai negociem. Dintre cele prezentate pe site,o parte le dau si separat(adica nu neaparat cu tot lotul).
ZAR

Mesaj de ZAR »

Am studiat link-ul, parerea mea este ca preturile sunt corecte.Bafta la vanzare. :)
Scrie răspuns