Vand moneda medievala

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Încuiat
hombyz
*
*

Vand moneda medievala

Mesaj de hombyz »

Nu stiu exact multe date despre aceasta moneda(argint 26,8g, 1639), dar studiind site-urile de licitatii de afara am gasit ceva asemanator de origine olandeza.

Pretul de vanzare 800 ron, iar daca este cineva care imi poate da mai multe detalii despre ea raman recunoscator.

Multumesc.
Fişiere ataşate
moneda1.JPG
moneda1.JPG (35.43 KiB) Vizualizat de 4654 ori
moneda2.JPG
moneda2.JPG (43.38 KiB) Vizualizat de 4654 ori
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Lowentaler sau taler leu, stramosul comun al leului si dolarului. Cautati pe internet si veti gasi mai multe informatii. Ca valoare eu o apreciez undeva la 200 de lei.

http://www.okazii.ro/catalog/37316185/1 ... ml#galerie
gaginiuc

Re: Vand moneda medievala

Mesaj de gaginiuc »

[quote="hombyz"]Nu stiu exact multe date despre aceasta moneda(argint 26,8g, 1639), dar studiind site-urile de licitatii de afara am gasit ceva asemanator de origine olandeza.

Pretul de vanzare 800 ron, iar daca este cineva care imi poate da mai multe detalii despre ea raman recunoscator.

Multumesc.[/quote]
hombyz
*
*

Re: Vand moneda medievala

Mesaj de hombyz »

gaginiuc scrie:
hombyz scrie:Nu stiu exact multe date despre aceasta moneda(argint 26,8g, 1639), dar studiind site-urile de licitatii de afara am gasit ceva asemanator de origine olandeza.

Multumesc.
???
drmau

Mesaj de drmau »

In arhiva de imagini gasiti un taler leu pe care l-am luat la un targ Romantic prin 2006 cam pana in 100 lei. Mai apoi am luat din UK un altul cam pana in 200 lei... stari mult mai bune... deci 200 lei pt ce aveti in poza mi se pare cam multisor...
Eu nu as da banii acestia pe aceasta stare decat daca as dori foarte foarte mult sa am aceasta piesa (daca ar fi prima... si as fi visat la ea de multa vreme...)... dar in numismatica pretul amatorului dicteaza multe ... asa precum stim...
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
hombyz
*
*

Mesaj de hombyz »

drmau scrie:In arhiva de imagini gasiti un taler leu pe care l-am luat la un targ Romantic prin 2006 cam pana in 100 lei. Mai apoi am luat din UK un altul cam pana in 200 lei... stari mult mai bune... deci 200 lei pt ce aveti in poza mi se pare cam multisor...
Eu nu as da banii acestia pe aceasta stare decat daca as dori foarte foarte mult sa am aceasta piesa (daca ar fi prima... si as fi visat la ea de multa vreme...)... dar in numismatica pretul amatorului dicteaza multe ... asa precum stim...

Multumesc pt informatii.

S-a vandut cu 350 ron.
Se poate inchide , multumesc pt gazduire!
Încuiat