Vand/schimb timbre perioada lui Cuza

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Eu zic sa nu va grabiti cu acuzatiile, un incepator poate fi pacalit destul de usor de aceste facaturi. Le-am vazut la vanzare si la colectionari cu vechime (bine, ei chiar ar trebui sa stie ca sunt falsuri). Sunt usor de recunoscut prin calitatea inferioara a hartiei fata de cel al originalelor, si designul grosolan. Nu sunt intotdeauna pe acel suport de carton.
baditabogdan

Mesaj de baditabogdan »

Vranceanu scrie:Ne-am lamurit. Dl B. B. vinde falsuri si cumpara originale cu 30% din pret. Frumoase afaceri, intr-adevar !
Nu cred ca sunteti in masura sa ma acuzati pt ca nu cunoasteti situatia.

Domnule Aldor multumesc pt informatie.Nu am stiut ca sunt falsuri.Eu le-am cumparat drept originale.Le am chiar dubluri.Nu sunt un expert in domeniul filateliei, mai ales ca am aproape 17 ani.Colectionez timbre de aproximativ 1 an de zile.Imi cer scuze, nu am stiut ca timbrele sunt false.Totusi daca intereseaza pe cineva aceste timbre sunt dispus sa le dau la un pret destul de mic...
PRONUMISMATICA
Site Admin

Cam toti le vand ca "originale".
Daca sunteti incepator, cand doriti sa mai achizitionati clasice romanesti, va recomand sa cereti o parere si de la cineva mai experimentat.
baditabogdan

Mesaj de baditabogdan »

Domnule Alodr,

Va rog, va pot trimite o poza cu toate clasicele pe care le am si sa imi spuneti o parere despre ele?
PRONUMISMATICA
Site Admin

Eu zic sa le incarcati aici intr-un topic nou in sectiunea

http://transylvanian-numismatics.com/ph ... m.php?f=14

si o sa ma uit peste ele. Si cu siguranta mai sunt si alti utilizatori care isi pot exprima o parere.
Scrie răspuns