Vanzare bancnote straine 1900-1950

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
Adelina
nou in forum
nou in forum

Vanzare bancnote straine 1900-1950

Mesaj de Adelina »

Vand bancnote straine : Rusia, Austria, Austro-Ungaria, Germania, Ucraina, Polonia. Detalii la adelina_parasca@yahoo.com
Timis

Re: Vanzare bancnote straine 1900-1950

Mesaj de Timis »

Adelina scrie:Vand bancnote straine : Rusia, Austria, Austro-Ungaria, Germania, Ucraina, Polonia. Detalii la adelina_parasca@yahoo.com
Daca chiar doriti sa vindeti,puneti poze/scan cu piesele disponibile si un pret.
Adelina
nou in forum
nou in forum

Mesaj de Adelina »

Sunt foarte multe fotografii si ar fi o pierdere de timp sa postez sute, ca sa nu mai vorbim de cat de multe mesaje ar trebui sa postez intrucat nu se pot atasa multe fotografii intr-un mesaj. cine este cu adevarat interesat sa cumpere, imi va trimite mesaj;)
SilviuB
**
**

Mesaj de SilviuB »

Ati putea sa faceti fotografii, le puneti intr-o arhiva, o puneti pe un site extern si ne lasati linkul ca sa putem vizualiza pozele.
Timis

Mesaj de Timis »

Adelina scrie:Sunt foarte multe fotografii si ar fi o pierdere de timp sa postez sute, ca sa nu mai vorbim de cat de multe mesaje ar trebui sa postez intrucat nu se pot atasa multe fotografii intr-un mesaj. cine este cu adevarat interesat sa cumpere, imi va trimite mesaj;)
.....in afaceri se combina utilul cu ,,placutul" :lol:
buzynik

Mesaj de buzynik »

Adelina scrie:Sunt foarte multe fotografii si ar fi o pierdere de timp sa postez sute, ca sa nu mai vorbim de cat de multe mesaje ar trebui sa postez intrucat nu se pot atasa multe fotografii intr-un mesaj. cine este cu adevarat interesat sa cumpere, imi va trimite mesaj;)
...Buna! Locatia..?? Poate distanta (km.)merita o vizita pentru vizualizare. Dumineca placuta -Nik.
Scrie răspuns