Acest model nu se mai tipareste
pret:130 lei discutabil
Predare personala in Bucuresti
Am doua exemplare (dar unul ma gandesc sa il fac cadou).
Numarul meu de telefon 0728792850 pt a ma gasi mai usor.

...chiar mai scump decat ii vinde gradinaruloperator59 scrie:hhmm...
(interesant cum vand unii castraveti gradinarului)

nu va luati dupa pretul de pe coperta din spate. Acel pret este din 2003 (anul de tipar al cartii). peste acel pret mai era un altul, valabil in 2011, la libraria amintita mai sus. Vorbesc de un pret de 35 de ron (am cumparat si eu).Mateiciuc scrie:Pretul este ok (130 lei negociabil), cartea NOUA costa 40 USD = 133 RON,
ca nu se mai tiparesc ... asta nu inseamna ca sunt de negasit.
Succes la vanzare!
andreidiaconescu scrie:Catalogul acesta l-am descarcat de pe net in format pdf.
In urma cu vreo 3-6 luni, din categoria "Standard Catalog" se gaseau pe net:jones2m scrie:andreidiaconescu scrie:Catalogul acesta l-am descarcat de pe net in format pdf.
subscriu la acestea prefer varianta pe calculator celei tiparite. Este gratis si in plus de asta salvam si copacii din padure . Oricum preturile de catalog sunt in 90% din cazuri informative. Mai mult ma uit la descrierea monedei si la tiraje.
\editia de pe net este din 2008.
Stimate domn, nu vad nicio incalcare a dreptului de autor in acest topic deschis de catre colegul alex_13.ferdinand scrie:...nu va sesizati cand aici se vorbeste despre incalcarea drepturilor de autor?

daca va referiti la varianta online ca fiind cea electronica, ultimele generatii de cataloare sunt insotite de un CD. E legal sa vinzi cd-ul, fiind inscriptionat chiar de cei de la Krase.ferdinand scrie:Domnilor moderatori, nu va sesizati cand aici se vorbeste despre incalcarea drepturilor de autor? Ma indoiesc de faptul ca variantele online au fost puse la dispozitie de editor.