Vand 5 lei 1884 Ag.
-
Popescu Constantin

Vand 5 lei 1884 Ag.
Vand 5 lei 1884 Ag = 350 Ron
Mai detin alte monede si bancnote Romania sau straine, lasati un MP daca sunteti interesat de ceva.
Mai detin alte monede si bancnote Romania sau straine, lasati un MP daca sunteti interesat de ceva.
- Fişiere ataşate
-
- 002.jpg (48.17 KiB) Vizualizat de 6408 ori
-
- 001.jpg (55.84 KiB) Vizualizat de 6408 ori
-
Cristian Ciuplea

5 lei 84
Nu credeti ca pretul este cam foarte optimist pentru calitatea monedei ( fine ) ?
Curiosity Killed The Cat !
-
Popescu Constantin

Nu inteleg de ce nu apreciati o parere autorizata exprimata intr-un mod decent?Popescu Constantin scrie:Nu trebuie neaparat s-a cumperi ce nu i-ti place ,de pareri este lumea plina Stima
Imi cer scuze pentru ca interventia mea off topic s-a nimerit sa fie pe topicul deschis de catre d-voastra, aceasta problema nefiind una izolata, intalnindu-se frecvent pe forum.
Sper sa nu-mi luati interventia in nume de rau.
EDIT: Avand in vedere faptul ca prin interventia mea unele persoane s-ar fi putut simti jignite am editat raspunsul meu.
"Nemo censetur ignorare legem."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
Cam brutal raspunsul . Sa incercam sa ne respectam opiniile si punctele de vedere , chiar daca nu intotdeauna ne sunt pe plac . Este singurul mod in care putem comunica civilizat .Popescu Constantin scrie:Nu trebuie neaparat s-a cumperi ce nu i-ti place ,de pareri este lumea plina Stima
Faustina
" I would rather live with her on Gyara , than without her in the palace "
Antoninus Pius
Antoninus Pius
-
Cristian Ciuplea

5 lei 1884
Draga d-le Popescu,
v-am prezentat doar opinia mea !
Eu nu doresc si nici nu vreau sa cumpar piesa dvs.
Calitatea ei este foarte slaba.
Si tocmai din acest punct de vedere cred ca pretul cerut si dorit de dvs. este deplasat.
Incerc sa inteleg nemultumirea dvs, dar va rog sa ma credeti ca nu am dorit sa va " stric afacerea ".
v-am prezentat doar opinia mea !
Eu nu doresc si nici nu vreau sa cumpar piesa dvs.
Calitatea ei este foarte slaba.
Si tocmai din acest punct de vedere cred ca pretul cerut si dorit de dvs. este deplasat.
Incerc sa inteleg nemultumirea dvs, dar va rog sa ma credeti ca nu am dorit sa va " stric afacerea ".
Si cu prea multe cratime...Faustina scrie:Cam brutal raspunsul . Sa incercam sa ne respectam opiniile si punctele de vedere , chiar daca nu intotdeauna ne sunt pe plac . Este singurul mod in care putem comunica civilizat .Popescu Constantin scrie:Nu trebuie neaparat s-a cumperi ce nu i-ti place ,de pareri este lumea plina Stima
Faustina
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
-
Popescu Constantin

-
Popescu Constantin

3 piese de 5 lei 1884 vandute recent pe ebay prin licitatii cu plecare de jos si relativ multe oferte:
Din pacate imaginile pieselor dumneavoastra sunt obtinute prin scanare, fapt care le dezavantajeaza, asa ca o sa va las pe dumneavoastra sa vi le incadrati relativ la cele 3 prezentate. (posibil prima dintre piesele dumneavoastra sa fie sub oricare dintre cele 3 iar a doua sa fie peste)
Din pacate imaginile pieselor dumneavoastra sunt obtinute prin scanare, fapt care le dezavantajeaza, asa ca o sa va las pe dumneavoastra sa vi le incadrati relativ la cele 3 prezentate. (posibil prima dintre piesele dumneavoastra sa fie sub oricare dintre cele 3 iar a doua sa fie peste)
- Fişiere ataşate
-
- 5lei1884_ebay_183usd_s.jpg (341.61 KiB) Vizualizat de 5888 ori
-
- 5lei1884_ebay_89usd_s.jpg (50.26 KiB) Vizualizat de 5888 ori
-
- 5lei1884_ebay_54E_s.jpg (68.83 KiB) Vizualizat de 5888 ori
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
Popescu Constantin scrie:O parere autorizata cat pot cere pt. aceasata moneda pt. a nu mai deranja pe nimeni pe forum.
Intradevar pretul de 350 RON la prima moneda este foarte mare, un pret cinstit ar fi intre 40/50 EUR.
Dupa cum se vede a doua moneda este mai frumoasa la detalii, dar din pacate foarte dur curatata. Eu cred ca s-ar vinde cu 100/130 EUR
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
-
Cristian Ciuplea

5 lei 1884 Popescu
Draga d-le Popescu,
prima piesa prezentata era jalnica.
Adica vorbim de un FINE, cu mai multe greseli pe muchie, plus ca era curatata bine mecanic.
Atunci va intreb eu, ce mai ramane din valoarea numismatica a monedei ?
A doua piesa are mai multa " carne" pe ea, dar si ea este curatata si are o greseala clara langa R ( Rege ) pe muchie.
5 lei 1884 este o moneda extrem de rara, dar intr-un grad de conservare deosebit.
Ce oferiti dvs. nu-i nimic deosebit pt. acest an.
Mult succes !
prima piesa prezentata era jalnica.
Adica vorbim de un FINE, cu mai multe greseli pe muchie, plus ca era curatata bine mecanic.
Atunci va intreb eu, ce mai ramane din valoarea numismatica a monedei ?
A doua piesa are mai multa " carne" pe ea, dar si ea este curatata si are o greseala clara langa R ( Rege ) pe muchie.
5 lei 1884 este o moneda extrem de rara, dar intr-un grad de conservare deosebit.
Ce oferiti dvs. nu-i nimic deosebit pt. acest an.
Mult succes !