Buna seara!
Din motive personale sunt nevoit sa vand urgent 1 rubla 1898 si 1 rubla 1828.
Ultima este intr-o stare exceptionala. Le cedez pentru 470€, pretul lor initial fiind aproape dublu. Daca se arata cineva interesat am sa public si poze.
Va multumesc
Vand urgent
- valentinian

Bunurile omului,poate solicita oricat!
Totusi, din mai multe considerente, ma simt obligat de a interveni. Unde a fost initial pretul lor aproape dublu? Probabil o alta solicitare de a dumneavoastra! Aspectul acesta poate constitui un argument? Recomand sa aveti in vedere alte criterii, in special D O C U M E N T A R E !
Totusi, din mai multe considerente, ma simt obligat de a interveni. Unde a fost initial pretul lor aproape dublu? Probabil o alta solicitare de a dumneavoastra! Aspectul acesta poate constitui un argument? Recomand sa aveti in vedere alte criterii, in special D O C U M E N T A R E !
Re: Vand urgent
Si eu as fi interesat in a vedea poze.adhishor scrie:Daca se arata cineva interesat am sa public si poze.
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
Domnule nu va mai simtiti obligat sa interveniti. Preturile au fost stabilite de cunoscatori. Va asigur ca nu au fost evaluate "prin telefon"! Va rog sa nu mai postati in topicul meu daca nu sunteti interesati de piese.gaginiuc scrie:Bunurile omului,poate solicita oricat!
O seara placuta
-
money_money