Vand cutie veche

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Daniel09
**
**

Vand cutie veche

Mesaj de Daniel09 »

100 ron

Imagine
Imagine
Raskolnikov21

Mesaj de Raskolnikov21 »

Cred ca ar fi necesare cateva detalii de baza in legatura cu acest obiect. Ma refer aici la dimensiuni macar. Bijuteria care se afla in cutie este o brosa ? Daca este ea o brosa, este inclusa in pret? Ce legatura are aceasta cutie/bijuterie cu Carol II ?Intreb deoarece pe capac apare cifrul regelui.
Nu sunt interesat de achizitie. Vreau doar sa stiu mai multe , deoarece ma intriga aparitia cifrului regal pe o cutie de bijuterii.. Poate ca mine mai sunt si altii.
Daca cineva m-ar putea lamuri, i-as fi recunoscator !
Kastor

Mesaj de Kastor »

Pe mine nu ma intriga nimic!Ofer dublu din pretul cerut fara brosa si de 10 ori pretul cu brosa.
Vranceanu

Mesaj de Vranceanu »

Interesant obiect. ce este totusi inauntru, o brosa ?

Din jurnalul lui Carol al II-lea, am vazut ca avea obiceiul sa ofere, cu anumite ocazii, mici obiecte care purtau cifrul sau regal (asta, chiar si in exil, dupa 1940 - avea probabil un stoc din acestea, cu scop de protocol). Si anume: cate o cutie cu butoni de manseta, sau o bricheta, ori altceva de acest gen. Evident, pe cutii se gasea cifrul sau regal. Probabil asa ceva este si in fotografie, insa nu imi dau seama ce anume contine - mai multi butoni ? Poate un ac de cravata cu pietre ? Necesara este cunoasterea dimensiunilor acestei cutii.

PS. Inclin sa cred ca este vorba despre o cutie de mici dimensiuni iar inauntru se gaseste un ac de cravata.
Daniel09
**
**

Mesaj de Daniel09 »

Vranceanu scrie:Interesant obiect. ce este totusi inauntru, o brosa ?

Din jurnalul lui Carol al II-lea, am vazut ca avea obiceiul sa ofere, cu anumite ocazii, mici obiecte care purtau cifrul sau regal (asta, chiar si in exil, dupa 1940 - avea probabil un stoc din acestea, cu scop de protocol). Si anume: cate o cutie cu butoni de manseta, sau o bricheta, ori altceva de acest gen. Evident, pe cutii se gasea cifrul sau regal. Probabil asa ceva este si in fotografie, insa nu imi dau seama ce anume contine - mai multi butoni ? Poate un ac de cravata cu pietre ? Necesara este cunoasterea dimensiunilor acestei cutii.

PS. Inclin sa cred ca este vorba despre o cutie de mici dimensiuni iar inauntru se gaseste un ac de cravata.
este o brosa
EUXIN RO

Mesaj de EUXIN RO »

E si pe brosa semnul regal?Oricum aveti un coleg care a facut o oferta generoasa :shock:
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
Daniel09
**
**

Mesaj de Daniel09 »

Kastor scrie:Pe mine nu ma intriga nimic!Ofer dublu din pretul cerut fara brosa si de 10 ori pretul cu brosa.
Brosa nu este de vanzare !

Multumesc pt. intelegere
Daniel09
**
**

Mesaj de Daniel09 »

EUXIN RO scrie:E si pe brosa semnul regal?Oricum aveti un coleg care a facut o oferta generoasa :shock:
Pe brosa nu apare semnul regal (brosa nu are acul de prindere --> probabil semnul era pe el )
Daniel09
**
**

Mesaj de Daniel09 »

anunt valabil .....
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Nu ati vandut inca acea cutie? un coleg de forum, din cate am citit mai sus, v-a oferit dublu...
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm

Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
EUXIN RO

Mesaj de EUXIN RO »

Kastor scrie:Pe mine nu ma intriga nimic!Ofer dublu din pretul cerut fara brosa si de 10 ori pretul cu brosa.
In mod normal daca a facut anuntul asta si e serios trebuia sa se finalizat pana acum,se pare ca nu.Pe mine ma interesa si brosa si cutia.
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
Daniel09
**
**

Mesaj de Daniel09 »

Ricky-bm scrie:Nu ati vandut inca acea cutie? un coleg de forum, din cate am citit mai sus, v-a oferit dublu...
M-am hotarat sa vand si cutia si brosa --> brosa nu este din aur, argint sau platina, nu are insemnul regal pe ea, acul este rupt si nu-l am.
Astept oferte pe pm

Multumesc
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

:shock: Si pietrele sunt din sticla sau zirconiu? Probabil cine a oferit de 10 ori pretul pentru brosa spera sa fie din aur si pietrele diamante veritabile. :lol:
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
Timis

Mesaj de Timis »

Daniel09 scrie:
Ricky-bm scrie:Nu ati vandut inca acea cutie? un coleg de forum, din cate am citit mai sus, v-a oferit dublu...
M-am hotarat sa vand si cutia si brosa --> brosa nu este din aur, argint sau platina, nu are insemnul regal pe ea, acul este rupt si nu-l am.
Astept oferte pe pm Multumesc
Buna seara!
Se poate o poza si cu brosa ....si ´dimensiunile ei ?
Daniel09
**
**

Mesaj de Daniel09 »

Timis scrie:
Daniel09 scrie:
Astept oferte pe pm Multumesc
Buna seara!
Se poate o poza si cu brosa ....si ´dimensiunile ei ?
are aproximativ 5 cm (nu sunt acasa sa o masor) momentan am doar aceasta poza.

Imagine
Scrie răspuns