5 lei 1884 + 5 lei 1885 Diverse piese Vand-Schimb ?

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Buf0n

Mesaj de Buf0n »

19 usd ultima strigare !
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Plateste cineva 50 lei pe rubla jubiliara cu CM de fotbal 98` ?!

Am mai primit de curand o chestiuta din argint care nu seamana cu nimic din ce stiu eu. E un fel de insigna ci o modalitate de prindere pe care eu nu mi`o imaginez .Piesa are stanta 0.800(am si verificat`o chimic - se vede in poza), si Paul Kramer Neuchatel + un numar de serie .Stie cineva ce este aceasta "Chestiuta"?

Cumpara cineva Chestiuta mea? Are cineva nevoie de ea ?
Ceva asemnator am gasit aici : http://hitcollect.com/manufacturer/18/p ... rland.html

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
EUXIN RO

Mesaj de EUXIN RO »

Cred ca e un buton de manseta "Chestiuta"
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
gomez99
**
**

Mesaj de gomez99 »

as zice ca e un lapel pin (o insigna de guler)

http://www.ricardo.ch/kaufen/sammeln-un ... 664474748/
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Se mai adauga cu voia dumneavoastra 4 falsuri frumoase. Pot fi interesante pentru unii, pentru mine nu atata timp cat nu vorbimd e argint ...
Liber la oferte ...numai sa merite sa ma deplasez pana la posta :
Pic:
Imagine
Imagine
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Un update extrem de rar cu o oferta tentanta pentru cei ce isi doresc cele cateva piese din poze ce tin strict de numismatica.

Greutatea in argint x 2.5 !

1) o piesa Half Dollar 1964 + monutura(care nu e din agint si pe care nu am cantarit`o inutil)
2)Medalie de elvetia cu tot cu panza( dar descusuta usor de cusut la loc) si sistemul de prindere tip insigna cu ac.( nu ma pricep )
3) Buton pentru butoniera sacou argint 800 cu insemne elvetiene( il puteti vedea mai sus)
4) moneda in folder calitate 925 - 7,78 grame cu CM footbal Franta 98( o puteti vedea mai sus) PIESA nu apare in poze - n`am vrut sa cantaresc si folderul ! Undeva pe marginea monedei in interiorul folderului se poate citi greutatea 7.78 !( am cumulat`o cu cea ce exista pe cantar)

Accept schimburi cu argint de topit provenit din diverse intr`o paritate de 1/2,3 de calitate minim 835/1000
Greutatea totale 38 grame ! ( canitatea de argint pe care o cer la schimb 95gr)
Nu cred ca exista altceva mai rezonabil ! Ar fi pacat sa le dau la topit in starea in care se afla !
Relatii la PM

LIBER LA OFERTE in cash !

Poze :
Imagine

Imagine
Imagine

Primul venit primul servit !
Buf0n

Diverse piese argint Vand & Schimb ! Valabil inca ...

Mesaj de Buf0n »

Se adauga un urias lot de piese din argint 212 grame:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Pret usor peste argintul de topit la cotatiile actuale.
Piesele italiene au ani diversi (anul e pe cant) 1958, 59, 60,61 si greutate de 11 grame
Piesele americane : 1964, 67, 68 greutate aproximativa 12 gr/ bucata
Piesa franceza 1914 , 5 grame
Piesa greseasca 7 grame jumatate.
O investitie de viitor ? 600 lei tot ce se vede in poze !

Acord discount pentru cine cumpara si punctele :
2)Medalie de elvetia cu tot cu panza( dar descusuta usor de cusut la loc) si sistemul de prindere tip insigna cu ac.( nu ma pricep ) 50Lei
3) Buton pentru butoniera sacou argint 800 cu insemne elvetiene( il puteti vedea mai sus) 25lei
4) moneda in folder calitate 925 - 7,78 grame cu CM footbal Franta 98( o puteti vedea mai sus) PIESA nu apare in poze - n`am vrut sa cantaresc si folderul ! Undeva pe marginea monedei in interiorul folderului se poate citi greutatea 7.78 !( am cumulat`o cu cea ce exista pe cantar) 55Lei

La un calcul simplu spre vazanre sunt 250 grame de argint.Pret pe tot ce exista 700 lei cu tot cu transport ! (2,7 lei /gram)
Anunt valabil 2-3 zile, dupa care voi trece la descompletarea lotului.
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

S O L D OUT !

Multumesc pentru gazduire transylvanian-numismatics !
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Dupa cum bine unii dintre d`voastra stiu pentru ca mi`au urmarit postarile ,in Bucovina sunt destule oportunitati de a achizitiona argint , diverse raritati sau mai putin raritati din domeniul numismatic. De cele mai multe ori am gasit aici pe acest forum potentialii clienti care au primit aceste "numisme" la preturi mai mult decat decente usor peste pretul de argint pentru piesele comune si la 60% din pretul de piata pentru raritati !

Iata ce va ofer azi :

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

9 piese apartinant aceleiasi colectii, incadrabile la categoria medalii cred, nu cunosc tara emitenta nici tirajul lor. Au tematica diversa , dimensiuni 39mm x 2mm si aprox. 20 grame bucata, au luciu de monetarie , nu au lovituri dar din pacate nici hartii de insotire sau foldere.

Argint 925, 182 grame total. Au stantat pe cant 8 din ele STERLING si cateva simboluri straine de mine , cea de`a9`a are stantat 925/1000 Va las pe d`voastra sa apreciati pretul !

Nu am reusit niciunde sa dau de urma lor.Nu mi`a fost de folos nici "woldCOins 2000" , nici ebay, nici cautarile cu "sf.Goog(u)le"

Exact ca reclamele TeleShoping : Ia`le acum , nu vei regreta.

Nu stiu daca ar fi trebuit sa fac poze AV.RV. pentru fiecare piesa. Daca cineva doreste acest lucru o voi face in masura timpului disponibil !
Astept mesaj privat !
vladmario

Mesaj de vladmario »

Puteti da de urma lor. Pe e-bay una din piese e disponibila, si apare si emitentul:

http://www.ebay.com/itm/Sterling-Silver ... 0815094702
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Va multumesc.Am banuit ca asta le este valoarea ...undeva la 1 usd/gram. Este pretul care m`ar satisface si pe mine ...

Exista o oferta la 450 lei toate piesele. Ofera cineva mai mult ?!
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Cele 9 piese medalii Vandute Exista deja domni care regreta ca nu au ofertat la timp !
Multumesc inca odata pentru gazduire!

Din nou am ceva sa va ofer la vanzare (sper sa nu fiu apostrofat la un moment dat pentru frecventa up`urilor motivate de noi si noi piese )

Lot de spte 150 grame de argint extremd e interesant dupa cum urmeaza :

6 piese din argint :

5 marci 1936 Zvastica ( buna dar nu impecabila cu luciud e emitere sau stare de 99% nota 8.50 pe scara mea de evaluare) ( cam 12 grame)
5 Marci 1977 Henrich Von Kleist - jubiliara (stare de nota 9 cu usor luciu de emitere)(cam 11 grame)
5 marci 1971 Albrecht Durer - jubiliara stare de nota 9 cu usor luciud e emitere) (11 grame?)
5 marci 1975 Europaisches Denkmalschutziarhr ( Anul euro... blabla nu stiu germana) nota 9 cu luciu de emitere - foarte frumoasa
5 marci 1973 dedicata lui Kopernik cu luciude emitere nota 9 - foarte frumoasa
5 marci 1976 dedicata lui Hans Jacob Christoph Nota 10 in plastic

Poze:

Imagine
Imagine
Pozele nu reflecta realitatea pieselor ! Sunt mult mai frumoase in realitate.
Toate cantaresc aprox 70 grame.
+
Lot monede dedicate jocurilor olimpice din diverse colturi ale lumii compus din 6 bucati ( a 7 piesa este lipsa din colectie ) in stare foarte buna . 5 din cele 6 piese din cutie sunt din argint si cantaresc 80 grame .

Nr.1. Dedicata jocurilor de vara din Finlanda - Helsinki valoare nominala 500 Markkaa Argint (1952)
Nr.2 Dedicata jocurilor de iarna din Austria - Innsbruk valoare nominala 50 schilingi Argint(1964)
Nr.3 Dedicata jocurilor de iarna din Austria - Innsbruk valoare nominala 50 schilingi LIPSA ! ! ! (1964)
Nr.4 Dedicata jocurilor de vara din Japonia - Tokia valoarea nominala 100 yeni (1964) Argint
Nr.5. Dedicata jocurilor de vara din Japonia - Tokia valoarea nominala 1000 yeni (1964) Argint
Nr.6. Dedicata jocurilor de vara din Mexic - Mexico City valoarea nominala 25 pesos (1968) Argint
Nr.7. Dedicata jocurilor de vara din Japonia - Sapporo valoarea nominala 100 yeni (1972) Tabla

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Conform regulamentului sunt obligat sa fac un pret pe tot ce se vede. Nu pot, nu stiu ! Daca m`as lua dupa okazii ar trebui sa cer pe piesele de 5 marci cel putin un 40 lei ( pe okazii sunt de la 50 in sus)
Daca ar trebui sa cer un pret conform cantitatii de argint ( stiu ca e destul d e slaba 0.625/1000 dar si 900/1000) la o medie de 800/1000 valoarea argintului din acest lot Germania+ Olimpiada ar trebui sa fie undeva la un 330 Ron.
Voi incerca vanzarea a tot ce se vede in ultimile 6 poze pentru suma de 450 Lei + transport !

Multumesc.
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

+
Imagine
Imagine

Medalie emisa cuocazia vizitei papei J.P in Germania in 1980.
Argint probabil 999/1000, greutate 30 grame !

La un curs al argintului piesa valoareaza in metal 27 usd !

Am obtinut 2 linkuri , unul cu o pisa identica, celalalt cu o piesa asemnatoare:

http://www.ma-shops.com/kohlross/item.php5?id=9182.
http://numismatica-italiana.lamoneta.it ... /W-F263/54

pretul meu 35 euro.
Multumesc.
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Edaliile 7 bucati vandute!
Piesele de Germania Vandute !

Ramase active :
1) Medalie Papa PAVLVS 160 lei
2) Cutia piese Olimpice 260 Lei !

La pachet platesc transport posta romana !
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Se adauga :

150 piese necatalogate la gramada, cele mai multe anii 40-50-60 ( exista si piese mai vechi (anii 20 dar si mai noi anii 80 dar mult mai putine) Le`am luat la mana in cautarea pieselor interesante (eventual argint) Cele gasite le-am repartizat in josul lotului:

10 Shilingi 1972 argint
1 Franc Elevetian 1957
1/2 Franc Elvetian X2 1958 si 1960
1 silber groschen 1868 (pare inteersanta si nu am surse sa`i gasesc valoarea medie
1 neu groschen 1870 ( la fel de interesanta)
Ultimile 2 piese e posibil sa aiba cotatii destul de mari prin cataloage.

Eu am platit pe intreg lotul 100 lei in cautarea de piese de argint.Am reusit dar partial (18 grame)
Pentru cei ce cunosc cat de cat cotatia celor doua piese mai vechi ii rog sa`mi scrie la privat.
Pret pe lot 120 lei +10 transport Posta Romana.
Imagine
Imagine
Imagine
Scrie răspuns