vind piese antice

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
ditrih

vind piese antice

Mesaj de ditrih »

antichitati-se vind!

Edit moderator:

Va rog sa treceti pretul, conform regulamentului.
Fişiere ataşate
115.jpg
115.jpg (22.3 KiB) Vizualizat de 9870 ori
116.jpg
116.jpg (23.13 KiB) Vizualizat de 9870 ori
"ADEVARUL ESTE MAI PRESUS CA PRIETENIA"
PLATON
ditrih

Mesaj de ditrih »

Buna Dlor!
Rog scuze, nu am pus pretul,am fost grabit,deci ma corectez.
Se vind monedele antice proaspat gasite,respectiv de la stinga la dreapta,
1-50
2-55
3-300
piesa tataresca,bumbul,sajeata sunt deja vindute.
Mit herzlische grussen Dietrich
PLATON
banivechi

Mesaj de banivechi »

Banuiesc ca piesa aia verde costa 300 si e gasita in pamint linga o punga sparta de http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... %26otn%3D3
badin19

Mesaj de badin19 »

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ce 'rautacios' sunteti dl banivechi
Divide et impera
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

Sunt de principiul ca este optiunea fiecaruia sa ceara cat doreasca pe piesele lui, totusi de ce un antoninian Gordian (super comun) care fara sa fie calcat de tramvai sau tren si costa in mod normal 25 de euro, ajunge sa coste 55 pentru ca e deteriorat, sau asta e o calitate absconsa pe care eu in niminicia mea nu o percep ?!? Domnule ditrih, considerati ca romanii sunt mai buni platitori decat cei vestici sau mai tantalai ? Si ca sa merg pe logica dvs. in acest caz ar trebui sa cereti 75-100 euro pe denarul cu Marc Aurelius, pentru ca are marea calitate de a nu fi partial distrus. Cu privire la coloniala ma intreb de cand au ajuns acestea mai scumpe decat sestertii. Si daca ar fi fost sestert la aceeasi calitate sau chiar ceva mai buna, pretul este fantezist. Mai uitati-va la preturi pe ebay sau la casele de licitatie.
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
ronin

Mesaj de ronin »

marcus aurelius scrie: Domnule ditrih, considerati ca romanii sunt mai buni platitori decat cei vestici sau mai tantalai ?
Fata de Moldova suntem "vestici"....geografic vorbind. :lol:
newbasic

Mesaj de newbasic »

Dar unde scrie in ce moneda sunt preturile afisate ? poate sunt lei :wink:
Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (Art.30 CR)
ditrih

Mesaj de ditrih »

Buna seara Dlor!
deci ca raspuns mai intai fac o paranteza,vreu sa va comunic ca sunt ROMAN di talpa si nu are rost sami dati cu sare in ochi ca sunt din Moldova,daca mam inregistrat pe sitil din TARA ROMANEASCA asta nu inseamna ca cersesc si cred ca oamenii sunt nebuni,deci am o opinie de care ma conduc tot odata folosinduma de sfaturile prietenelor din ROMANIA,asa ca nu este neaparat sami se faca aluzii la acest capitol,SUNT ROMAN SI PUNCTUM,si eu nus vinovat ca bolsevicii neau ocupat,inchipuitiva ca sunt eu acolo si Dstra aici si va fac aluzii la acest capitol////cum Veti simti si ce,ma adresez ca la frati si nu am intentii sa jignesc si sa mint,de ce neaparat trebue anume pe mine sa mi se dae cu sare in ochi cas din Moldova(ocupata)cu ce sunt eu de vina?
Deci sper sa fiu inteles corect.
Da eu ma ocup cu cautarea pieselor antice,medievale etc//// si eu le vind conducinduma de preturile de piata,preturile sunt in dolari americani,pretupile sunt corespunzatoare cerintelor,nu le pun din pod,eu ma ocup cu treaba asta de cinci ani,si stiu preturile catalogiale si reale (de piata)deci sunt preturi normale (negociabele)si pe deasupra eu nul pun pe nimenea sa cumpere cudea sila////si nu cred ca denariul coasta mai putin de 40 dolari,mai ales in calitate buna,asa si antonianinul (necatind cai palit) sunt piese si mai rele de calitate si coasta mai scump cu mult,uitiduma la EBAY asa piese nici nu le pun pe sit,dar daca doriti le pot cadona(am in vedere piesele farimitate si necunoscute antice)
Credeti nu ma indreptatesc de loc,pur si simplu vreau sa fiu inteles corect.
Nu inteleg de ce atita rautte se strecoara de la unii oameni spre altii,dor nu ma cunoasteti personal,nu vam facut nimic rau...nu doriti sa fiu pe situl Dstra spunetimi ....si nu mai vin pe dinsul daca ginditi ca procedati corect.
gindeam ca am sa gasesc intelegere frateasca,dar .....
am onoarea.
PLATON
banivechi

Mesaj de banivechi »

Mda. Frate-frate, da' "brinza" e pe bani... multi... chiar prea multi. Si D-ta esti cel care cere bani pe brinza, sintem noi de vina cumva ca ne spunem parerile despre "marfa" dumitale? E forum, nu piata.
Vi s-au cerut niste explicatii care n-au mai venit, in schimb apar alte piese, printre care strecurata si una "coafata" care, normal, costa si cel mai mult. N-a tinut figura cu trasul in piept, acum se incearca cea cu victimizarea fratelui de peste Prut. Dumneata nu te intrebi ca poate respingerea vine din alte cauze? Cum ar fi asa-zisa obedienta in vorbire care incearca sa mascheze nerusinarea cu care ne bagi pe git baliverne.
Scrie răspuns