buna ziua, un colectionar doreste sa vanda o parte din colectia dumnealui si m-a rugat pe mine sa il ajut. o sa postez aici niste piese la care doresc o identificare si o evaluare. multumesc
p.s. desi este impotriva politicii forumului astept si oferte pentru piesele expuse. de preferat aici si nu pe prv. multumesc.
Este indicat sa puneti cate o poza odata, cat mai buna, avers-revers. Nu sunt clare deloc, cel putin cele antice. In viteza, se pot scana toate odata aranjate frumos, apoi se "taie" (cu un soft adecvat - de ex Irfanview) cate una si se combina avers-revers. Dureaza mai putin decat fotografiate si rezultatul este mai bun.
Ultima oară modificat 20 Apr 2010, 14:34 de către berserkr, modificat de 2 ori în total.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
pai imi spuneti care, imi faceti o oferta si daca dl care le detine o accepta trimit cu ramburs iar daca doriti le pun pe okazii si licitati acolo ca sa putem da calificative, iar daca este vb de o suma mai mare putem sa ne intalnim.
imi pare rau, dar nu vor fi postate pe okazii deoarece dl respectiv nu doreste sa le scoata la licitatie el preferand sistemul de oferta , daca doriti anumite piese va rog sa faceti o oferta pt ele si daca va fi acceptata atunci le pot pune pe okazii doar pentru a ne acorda calificative (daca doriti dv, pe mine unul nu ma intereseaza am destule)
p.s. piesa 113 si 115 e aceeasi, s-a produs o eroare de marcare
si eu sunt interesat de sadagure : 19-27-26-25-24-23-22-8-13-19
problema este ca nu la toate se vede anul - astfel imi este destul de dificil sa va fac o oferta . exista posibilitatea de imagini mai clare sau macar o lista a acestora cu anii