Buna seara,
Am spre vanzare ordonante, ordine si publicatii date de primaria si politia locala a municipiului Barlad in 1945, 1946, 1947, 1948. Exista doar cate un exemplar din fiecare si sunt unice. Mai exista inca 2 piese la Muzeul din Barlad (donatie personala).
Piesele au dimensiunea cuprinsa intre 10x15 si 55x80 cm.
Am adaugat aici un link unde puteti vedea pozele:
https://picasaweb.google.com/1181790418 ... directlink
Va multumesc
Ordonante, ordine si publicatii primarie si politie
Re: Ordonante, ordine si publicatii primarie si politie
..................adhishor scrie:Buna seara,
Am spre vanzare ordonante, ordine si publicatii date de primaria si politia locala a municipiului Barlad in 1945, 1946, 1947, 1948. Exista doar cate un exemplar din fiecare si sunt unice. Mai exista inca 2 piese la Muzeul din Barlad (donatie personala).
Daca mai exista doua piese la Muzeu ...eu zic ca nu sant unice
Re: Ordonante, ordine si publicatii primarie si politie
":lol:" Domnule fiecare piesa e unica. Adica exista un singur exemplar fiecare, nu exista dubluri nicaieri. Chiar si piesele de la muzeu sunt diferite de cele pe care le am in colectie - asta inseamna unic.Timis scrie:..................adhishor scrie:Buna seara,
Daca mai exista doua piese la Muzeu ...eu zic ca nu sant unice
Va rog cititi inainte sa comentati aiurea.