Medalie Nicolae Balcescu - Centenarul Anului Revolutionar
-
zamfirbarna
- **

Medalie Nicolae Balcescu - Centenarul Anului Revolutionar
Vand medalia de mai jos. Are un marcaj pe cant de 836 sau 835. Nu am foarte multe detalii despre ea. Chiar m-ar ajuta daca stie cineva mai multe detalii. Pret solicitat: 400 lei
- Fişiere ataşate
-
- scan0046.jpg (127.73 KiB) Vizualizat de 3049 ori
-
- scan0047.jpg (120.45 KiB) Vizualizat de 3049 ori
Ultima oară modificat 16 Oct 2012, 17:50 de către zamfirbarna, modificat 1 dată în total.
-
zamfirbarna
- **

Medalie Nicolae Balcescu
Vad ca nu am avut nici un fel de succes cu medalia mea, se pare ca nu e nimeni aici care sa stie sa imi dea ceva detalii despre ea. Nu imi ramane decat sa ma bucur ca detin un adevarat unicat.
Poate am mai mult succes cu medalia asta cu Nicolae Balcescu - Centenarul Anului Revolutionar 1848-1948. Pret 120 de lei + taxe postale.
Poate am mai mult succes cu medalia asta cu Nicolae Balcescu - Centenarul Anului Revolutionar 1848-1948. Pret 120 de lei + taxe postale.
- Fişiere ataşate
-
- Balcescu 1948.jpg (45.03 KiB) Vizualizat de 2910 ori
-
- Balcescu 1948 revers.jpg (46.35 KiB) Vizualizat de 2910 ori
Re: Medalie Nicolae Balcescu
.zamfirbarna scrie:Vad ca nu am avut nici un fel de succes cu medalia mea, se pare ca nu e nimeni aici care sa stie sa imi dea ceva detalii despre ea. Nu imi ramane decat sa ma bucur ca detin un adevarat unicat.
Este o medalie sportiva care s-a batut in Arad.Faptul ca nu ati avut succes la vanzare nu inseamna ca detineti "un adevarat unicat".Gandat-va ca poate ati cerut prea mult pentru ea.
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
-
zamfirbarna
- **

E posibil sa fi cerut prea mult. Dar e frumoasa, e din metal pretios, si are sanse mari sa fie unicat. Nu putea fi mai mult de un loc intai la Campionatul ala
Eu speram sa aflu si detalii de genul: cum de se faceau medalii asa grele din argint la un campionat zonal. E posibil ca pe vremea aia argintul sa nu fi fost metal pretios? Poate detalii despre gravor, ce alte lucrari mai are?
Eu speram sa aflu si detalii de genul: cum de se faceau medalii asa grele din argint la un campionat zonal. E posibil ca pe vremea aia argintul sa nu fi fost metal pretios? Poate detalii despre gravor, ce alte lucrari mai are?
Gravorul este Albert si a realizat doar medalii sportive.Toate medaliile se incadreaza in perioada R.P.R, si ca asta spune multe.Unicata nu este, am mai vazut, si am avut una tot din argint, poate locul II, nu-mi amintesc, dar tin minte ca am dat-o impreuna cu mai multe monede la pret de argint acum 4 ani la targul din Brasov.
-
zamfirbarna
- **

La cate piese mi au trecut prin mana si cate am..e cam greu sa mi aduc aminte,si oricum nu prea ma laud pentru memoria meazamfirbarna scrie:Va aduceti cumva aminte daca medalia D-Voastra avea acelasi numar de concurs al motociclistului? Este posibil sa fie aceeiasi medalie? Eu o am doar de un an.