Monede incapsulate de vanzare

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Mateiciuc

Monede incapsulate de vanzare

Mesaj de Mateiciuc »

edit
Ultima oară modificat 14 Dec 2012, 18:39 de către Mateiciuc, modificat de 2 ori în total.
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

edit
Ultima oară modificat 14 Dec 2012, 18:40 de către Mateiciuc, modificat 1 dată în total.
Faustina

Mesaj de Faustina »

Si preturile sunt libere, dar nu si obligatorii .
Succes la vanzare !
" I would rather live with her on Gyara , than without her in the palace "
Antoninus Pius
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

Faustina scrie:Si preturile sunt libere, dar nu si obligatorii .
Succes la vanzare !

Corect! ..dar cine a spus ca-s obligatorii?
Cristian Ciuplea

Piese tari, Romania

Mesaj de Cristian Ciuplea »

Sa intelegem ca daca nu-s obligatorii preturile, exista si sanse de reduceri majore ?
Curiosity Killed The Cat !
Mateiciuc

Re: Piese tari, Romania

Mesaj de Mateiciuc »

Cristian Ciuplea scrie:Sa intelegem ca daca nu-s obligatorii preturile, exista si sanse de reduceri majore ?

Cum v-am spus si in privat! Obligatie e aia cand pui pistolul/cutitul la capul cumparatorului si-l obligi sa-ti de-a suma X pe obiect (eu nu am facut asa ceva, am listat un pret si nu am obligat pe nimeni).
Nu intelg chestia asta! daca un vanzator nu-mi vinde obictul la pretul dorit, asta inseamna ca ma obliga? NU!! ...e simplu! nu-mi convine plec la altul.
Daca un market are preturile mari atunci ce faceti?..eu zic sa nu intrati in el! ...sau intrati in el si incepeti sa strigati ca are preturile foarte mari?

Cum am spus si-n privat, monedele sunt in vanzare nu sunt puse la gradat. Si preturile monedelor listate nu sunt negociabile, multumesc.
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

Succes la vanzare !
De curiozitate doar (sau "Ca o remarca, fara legatura cu postarea actuala" cum ati scris intr-un alt topic tot din dragul doar de a scrie), dumneavoastra ati citit regulamentul acestui forum ??? Eu cred ca nu. Mai jos paragraful numarul 4 al dansului :

4. Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda. Postati un mesaj doar daca ceea ce aveti de spus are legatura cu topicul. Incearcati sa pastrati firul discutiei, si evitati glumele si ghionturile amicale ce provoaca mesaje offtopic. Nu folositi exagerat smile-urile (emoticoanele, pictogramele emotive). De asemenea, pentru discutia strict personala intre doi utilizatori, folositi mesageria privata.

Pentru citirea intregului regulament va las si link-ul :

rules.php
Cristian Ciuplea

Re: Piese tari, Romania

Mateiciuc scrie:
Cristian Ciuplea scrie:Sa intelegem ca daca nu-s obligatorii preturile, exista si sanse de reduceri majore ?

Cum v-am spus si in privat! Obligatie e aia cand pui pistolul/cutitul la capul cumparatorului si-l obligi sa-ti de-a suma X pe obiect (eu nu am facut asa ceva, am listat un pret si nu am obligat pe nimeni).
Nu intelg chestia asta! daca un vanzator nu-mi vinde obictul la pretul dorit, asta inseamna ca ma obliga? NU!! ...e simplu! nu-mi convine plec la altul.
Daca un market are preturile mari atunci ce faceti?..eu zic sa nu intrati in el! ...sau intrati in el si incepeti sa strigati ca are preturile foarte mari?

Cum am spus si-n privat, monedele sunt in vanzare nu sunt puse la gradat. Si preturile monedelor listate nu sunt negociabile, multumesc.
D-le Mateiciuc,

v-am scris pe privat, dar vad ca ati trecut la ofensiva foarte tare.
Va rog sa nu lasati sa creada cititorii ca v-am facut eu vreo oferta aberant de mica pentru monedele dvs. !
Ce ma interesa in primul rand, erau gradele de conservare americane si daca dvs. credeti cu adevarat ca aveti in fata 1 ban 1900 in BU-MS 66, de exemplu.
Se pare ca v-a deranjat faptul ca nu consider moneda de mai sus RRR.
Imi pare rau, dar asta este !
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

D-le CC,

nu o dati ca la ''Braila'' acuma! Ofensare!? :shock: (apararea mea pt dvs este o ofensare?) Daca s-ar fi vorbit doar de gradul de conservare nu ma ''incingeam'' asa. Ce ma suparat cel mai mult este ca ati inceput sa-mi faceti preturi la moneda de 20 Bani 1905 (ca moneda ta face X, ca nu ai sa reusesti s-o dai cu mai mult, ca eu vindeam odata mii de monede de 1 Ban 1900 cu 15 euro...) Va intrebat cineva ce ati vandut dvs ani in urma? sau cu cat? ...de aici mi s-a unflat venele. Atat timp cat moneda imi apartine sunt eu cel care decid cu cat o vand nu dl Cristian C sau dl X! Iar daca preturile mele cuiva nu-i sta bine, nu are decat sa schimbe ''localul''..ce atata vrajeala!. Matale poti considera moneda mea cum vreti,(rara sau nu) foarte putin ma intereseaza parerile dvs despre moneda/monedele mele.

Apropos! chiar dupa cateva ore ce am discutat cu dvs mi s-a oferit suma de 450 de euro pe moneda 20 Bani 1905 (asa ca m-am suparat si mai tare si am decis sa nu o mai vand nici cu 500 euro :) ).

Toate cele bune,
Alin

Ne apropiem de Sfintele Sarbatori si zic ca nu se merita sa pierdem timpul cu discutii de genul asta.
Ultima oară modificat 13 Dec 2012, 17:55 de către Mateiciuc, modificat 1 dată în total.
Kastor

Mesaj de Kastor »

Din pacate inca o data s-a dovedit, ca acest forum a ajuns sa fie un forum de targuiala, un forum care e axat 90% pe vanzare, un forum de "dealeri" si mai putin de colectionari!
Cristian Ciuplea

Tensiune

Mateiciuc scrie:D-le CC,

nu o dati ca la ''Braila'' acuma! Ofensare!? :shock: (apararea mea pt dvs este o ofensare?) Daca s-ar fi vorbit doar de gradul de conservare nu ma ''incingeam'' asa. Ce ma suparat cel mai mult este ca ati inceput sa-mi faceti preturi la moneda de 20 Bani 1905 (ca moneda ta face X, ca nu ai sa reusesti s-o dai cu mai mult, ca eu vindeam odata mii de monede de 1 Ban 1900 cu 15 euro...) Va intrebat cineva ce ati vandut dvs ani in urma? sau cu cat? ...de aici mi s-a unflat venele. Atat timp cat moneda imi apartine sunt eu cel care decid cu cat o vand nu dl Cristian C sau dl X! Iar daca preturile mele cuiva nu-i sta bine, nu are decat sa schimbe ''localul''..ce atata vrajeala!. Matale poti considera moneda mea cum vreti,(rara sau nu) foarte putin ma intereseaza parerile dvs despre moneda/monedele mele.

Apropos! chiar dupa cateva ore ce am discutat cu dvs mi s-a oferit suma de 450 de euro pe moneda 20 Bani 1905 (asa ca m-am suparat si mai tare si am decis sa nu o mai vand nici cu 500 euro :) ).

Toate cele bune,
Alin

Ne apropiem de Sfintele Sarbatori si zic ca nu se merita sa pierdem timpul cu discutii de genul asta.
Stimate Alin,

imi pare rau ca din cauza la mail-ul pe privat v-a crescut tensiunea, care si acum persista.
Nu am crezut ca cineva poate " turba " in halul asta, ca i-am spus ca moneda de un ban 1900 este o chestie comuna in calitate si ca dupa mine valoarea ei este pe la 15 EUR si nu 160 !
Din cauza asta m-am adresat dvs. pe privat, sa nu vada toata lumea.
Domnia voastra a gasit insa necesar sa faca treaba public, sa arate lumii numismatice ce nedreptate i s-a facut.
Cred ca va mai aduceti aminte de ce v-am scris ieri, anume ca singura moneda din tot lotul, care cu adevarat este f. rara in UNC sau un eventual BU-MS 63, este 20 Bani Bruxelles (notita dvs. " fara sigla " nu mai era necesara si stiti de ce ! ).
Deci colectionarul care v-a facut oferta are idee despre materie.
Sa nu rupeti legatura cu el !
Faustina

Mesaj de Faustina »

ovidiu^ scrie:
Succes la vanzare !
De curiozitate doar (sau "Ca o remarca, fara legatura cu postarea actuala" cum ati scris intr-un alt topic tot din dragul doar de a scrie), dumneavoastra ati citit regulamentul acestui forum ??? Eu cred ca nu.

Pentru citirea intregului regulament va las si link-ul :

rules.php
Am luat la cunostinta . Ce am scris era o aluzie la un citat folosit de autor .
Pe viitor voi fi mai " zgarcit " in comentarii .
" I would rather live with her on Gyara , than without her in the palace "
Antoninus Pius
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

Cred ca-i mai bine sa ne oprim aici dl Cristian, cuvantul turbat nu-mi sta bine. Iar daca mai continuati am sa va rasplatesc cu aceiasi moneda, sunt convins ca nu o sa reusiti sa ''digeriti'' ce am sa va scriu.

Numai bine,
Alin
Cristian Ciuplea

diger si zmei !

Daca tot ati inceput, d-le Alin, sa amenintati, va rog, diger , nu-i problema !

Bafta la vanzare !

CC
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

Cristian Ciuplea scrie: imi pare rau ca din cauza la mail-ul pe privat v-a crescut tensiunea, care si acum persista.
Nu am crezut ca cineva poate " turba " in halul asta....

Stimate CC,

cu asta am sa inchei toata discutia, in primul rand nu a fost un singur mail ...au fost mai multe si foarte plictisitoare, mai bine zis v-ati laudat singur. (ca ati avut, ca ati vandut... ce nu ma interesa pe mine).

Asa ca am sa incep sa turbez in continuare... :lol:

Dl Cristian C scrie: Cea mai interesanta piesa si cu adevarat f. rara, este 20 bani 1905, Bruxelles.
Nu stiu de ce are culoarea maroniu- galbuie pe margine, dar pare sa fie UNC ( ca. 350 EUR face, in MS 63 400,- chiar, mai mult de 63 nu o vad ).
Iti doresc succes, desi la f. multe este enorm de greu sa iei banii ceruti.
Cu bine,
Cristian

Aci eu ce trebuia sa va raspund?? ..da domnule Ciuplea aveti dreptate trebuie sa va ascult, pentru ca dvs sunteti ''Dumnezeu’’ pe forum si-n Numismatica.
Sau: Daca imi dati acum 350 EUR v-o vand dvs?? ..Aduceti-mi dvs mie un 20 Bani 1905/6 cu sau fara sigla sa fie gradat MS65 cu 350 EUR! ...dle ‘’UNICat’’!!! Din gura numai dvs aveti monede la preturi foarte mici, (1 Ban 1900 MS66 cu 15 EUR) dar in realitate sunteti dvs cel care cereti foarte mult pe piese! De ce va spun asta?? (va dau si un exemplu, sa nu spuneti dau din gura aiurea). Cu putin timp in urma ati incercat sa vindeti un 5 Bani 1882 cu 200 EUR ...eu as fi putut sa va dau imediat replica ca am si eu unul gradat de PCGS, mai frumos decat al dvs si cumparat cu doar 130 $, dar eu m-am abtinut ...si asta pentru ca eu consider corect ca fiecare poate cere cat vrea pe piesa lui. Pe deasupra va mai si permiteti sa-mi spuneti ca-s turbat! Sa va fie rusine!! ...cu asemena vocabular de birjar!! Aici pe forum vorbiti la persoana doaua (ca sa pareti un mare domn) si-n privat aveti un stil de om p.... care si-a luat in cap respectul colegilor de pe forum. Cu timp in urma am avut o impresie buna despre d-ta dar acum mi-am schimbat total parerea. Cu toata stima pentru mine ramaneti un dealer de prost gust care se crede n°1 in toate.

Pe viitor va rog sa nu va mai preocupati dle CC de vanzarile mele :wink: va multumesc.
Scrie răspuns