sunt un proaspat colectionar si sunt interesat unde pot cumpara, vinde sau schimba monede in Iasi sau zona Iasi-Roman-Bacau.
Va multumesc!
iasi
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
E cam greu in zona noastra. Eu sunt din Onesti. La Bacau se organizeaza anual un tirg al colectionarilor, prin octombrie, unde vin si citiva numismati. Parca si la Iasi este un tirg, dar nu stiu cind. In rest schimburi/vinzari intre colectionari sau achizitii de la cunoscuti sau nu, care nu cred ca orice moneda este o comoara. Eu am ceva dubluri (monede si bancnote contemporane). Daca te intereseaza un schimb sau sa cumperi iti pot trimite o lista. Era sa uit, mai este Okazii si site-ul celui care administreaza acest forum, pe care eu ti-l recomand cu caldura. Mai sunt si alte site-uri ale colectionarilor romani, pe care probabil ca le stii. Si prin unele magazine de antichitati mai poti avea norocul sa gasesti cite ceva si la preturi normale.
Re: iasi
In fiecare sambata si duminica , in Iasi ne intalnim la Clubul CFR ( de la Rapa Galbena ) , etajul 3 , incepand cu ora 9 jumatate - 10. Sunteti bineveniti oricand in mijlocul nostru.ius1984 scrie:sunt un proaspat colectionar si sunt interesat unde pot cumpara, vinde sau schimba monede in Iasi sau zona Iasi-Roman-Bacau.
Va multumesc!
ce se intampla....?
ai fost la clubul CFR? despre ce este vorba? sunt si eu un pasionat din iasi.lasa un id de messenger poate discutam.
cu stima!!!
cu stima!!!