iasi

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
ius1984

iasi

Mesaj de ius1984 »

sunt un proaspat colectionar si sunt interesat unde pot cumpara, vinde sau schimba monede in Iasi sau zona Iasi-Roman-Bacau.

Va multumesc!
dorelb

Mesaj de dorelb »

E cam greu in zona noastra. Eu sunt din Onesti. La Bacau se organizeaza anual un tirg al colectionarilor, prin octombrie, unde vin si citiva numismati. Parca si la Iasi este un tirg, dar nu stiu cind. In rest schimburi/vinzari intre colectionari sau achizitii de la cunoscuti sau nu, care nu cred ca orice moneda este o comoara. Eu am ceva dubluri (monede si bancnote contemporane). Daca te intereseaza un schimb sau sa cumperi iti pot trimite o lista. Era sa uit, mai este Okazii si site-ul celui care administreaza acest forum, pe care eu ti-l recomand cu caldura. Mai sunt si alte site-uri ale colectionarilor romani, pe care probabil ca le stii. Si prin unele magazine de antichitati mai poti avea norocul sa gasesti cite ceva si la preturi normale.
Yu_L.Yan

Re: iasi

Mesaj de Yu_L.Yan »

ius1984 scrie:sunt un proaspat colectionar si sunt interesat unde pot cumpara, vinde sau schimba monede in Iasi sau zona Iasi-Roman-Bacau.

Va multumesc!
In fiecare sambata si duminica , in Iasi ne intalnim la Clubul CFR ( de la Rapa Galbena ) , etajul 3 , incepand cu ora 9 jumatate - 10. Sunteti bineveniti oricand in mijlocul nostru.
jan77

Mesaj de jan77 »

as vrea sa vin si eu, dar dupa vacanta,
poate mai invat si io ceva ca nu stiu nik :!:
sper sa fiti intelegatori
ius1984

ce se intampla....?

Mesaj de ius1984 »

ai fost la clubul CFR? despre ce este vorba? sunt si eu un pasionat din iasi.lasa un id de messenger poate discutam.

cu stima!!!
jan77

Mesaj de jan77 »

trebuia sa-l lasi tu :D
id-ul meu :agavriloaieim
jan77

Mesaj de jan77 »

trec in fiecare weekend pe langa clubul CFR si inca nu am reusit sa intru
de emotii. oricum am sa-mi fac curaj
zaco
*
*

Mesaj de zaco »

Acum vreo 5-6 ani am trecut de mai multe ori pe acolo. Se adunau ceva colectionari, insa nu erau prea multe piese la vanzare/schimb. De asemnenea, in prima duminica din luna stiu ca se intalneau membri SNR la Institutul de Arheologie Xenopol de pe bd. lascar Catargiu, fost Karl Marx.
Scrie răspuns