Targ la Filatelie, in Bucuresti
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
Targ la Filatelie, in Bucuresti
Pe 4 februarie ar trebui sa fie un targ la Filatelie (la Perla).
Targ filatelic la Perla este in fiecare joi.
Duminica se mai gasesc si cativa numismati dar slabut.
Intrebarea este daca "pe 4" sau 2 duminici la rand chiar va fi "liber" si pt targ de numismatica.
Sincer nu stiu care sunt relatiile "filatelisti" / "numismati" asa ca am folosit tot felul de ghilimele.
Iar despre cele scrise mai sus despre joi+duminica (in mod curent) sunt sigur (macar pt ultima perioada) pt ca trec zilnic pe langa acel colt.
Dar numai azi nu este maine asa ca daca voi reusi sa ma trezesc la o ora rezonabila voi trage o fuga pe acolo si daca e ceva interesant voi scrie.
Duminica se mai gasesc si cativa numismati dar slabut.
Intrebarea este daca "pe 4" sau 2 duminici la rand chiar va fi "liber" si pt targ de numismatica.
Sincer nu stiu care sunt relatiile "filatelisti" / "numismati" asa ca am folosit tot felul de ghilimele.
Iar despre cele scrise mai sus despre joi+duminica (in mod curent) sunt sigur (macar pt ultima perioada) pt ca trec zilnic pe langa acel colt.
Dar numai azi nu este maine asa ca daca voi reusi sa ma trezesc la o ora rezonabila voi trage o fuga pe acolo si daca e ceva interesant voi scrie.
-
cartelcoserv

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Or fi fost si ei colectionari....cartelcoserv scrie:si,din spusele unui cunoscut,au trecut pe acolo,"intamplator" ,in civil evident,si vreo 6 politisti de la patrimoniu...vlahul scrie:Intr-adevar, a fost un targusor, daca imi dati voie.
Cred ca or sa treaca "intamplator" cativa din ei pe la fiecare targ si targusor care va fi organizat in viitor.
Dar daca la acesta au fost vreo 6, la cel de la Brasov...Aldor scrie:Or fi fost si ei colectionari....cartelcoserv scrie:si,din spusele unui cunoscut,au trecut pe acolo,"intamplator" ,in civil evident,si vreo 6 politisti de la patrimoniu...vlahul scrie:Intr-adevar, a fost un targusor, daca imi dati voie.
Cred ca or sa treaca "intamplator" cativa din ei pe la fiecare targ si targusor care va fi organizat in viitor.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin