MNIR - Expozitie Ceausescu multi-media 26.01 - 01.03.07

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

banivechi

Mesaj de banivechi »

vlahul scrie: Regimul comunist a facut mai multe atrocitati decat cel nazist, din pacate nu a beneficiat de un proces pe masura faptelor comise :roll: .
Dupa al Doilea Razboi Mondial au fost Aliatii care au condamnat regimurile Axei.[/quote]
Regimurile Axei.... Au existat fascisti si in afara Axei, si pe aia nu i-a judecat nimeni. Franco e un exemplu la indemina, dar mai sint si altii.
Personal cred ca vinatoarea de vrajitoare politice e un specific in principal romanesc in acesti ultimi aproape 20 ani.
Ne-am grabit sa-l impuscam pe Ceausescu, acu' daca s-ar putea l-am demite pe Basescu, lu' Tapu i-am vopsit barba in albastru, iar lui Iliescu i-am cintat ca si cucuveaua.
Piine si circ, nimic altceva...
dragos03

Mesaj de dragos03 »

Mass-media de la noi este controlata de oameni imbogatiti ilegal, care nu au nici un interes ca statul roman si in special justitia sa functioneze cum trebuie. Tot ei ii platesc si pe asa-numitii "analisti" care-si tot dau cu parerea pe la televizor. De aici vin toate atacurile impotriva celor care incearca sa schimbe ceva (Basescu, Macovei, Kovesi, Bodu, Morar, etc.), in contrast cu linistea de pe timpul regimului Nastase. Din fericire, se pare ca toate scandalurile provocate astfel nu ii influenteaza prea tare pe cei care voteaza si un eventual referendum pentru demiterea lui Basescu nu ar avea nici o sansa.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Sa revenim: scopul acestor expozitii, din cate stiu eu a mai fost una la Muzeul Taranului Roman, este sa nu uitam, nu de a face comparatii cu crestinismul ( religie care exista de peste doua milenii ) sau cu nazismul, acuzat si condamnat la nivel international sau cu capitalismul sau anarhismul. Sa nu-l uitam pe Ceausescu, cel care condamna interventia din Cehoslovacia ca peste doua decenii sa cerea el o astfel de interventie in Polonia.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

banivechi scrie:
vlahul scrie: Regimul comunist a facut mai multe atrocitati decat cel nazist, din pacate nu a beneficiat de un proces pe masura faptelor comise :roll: .
Dupa al Doilea Razboi Mondial au fost Aliatii care au condamnat regimurile Axei.
Regimurile Axei.... Au existat fascisti si in afara Axei, si pe aia nu i-a judecat nimeni. Franco e un exemplu la indemina, dar mai sint si altii.
Personal cred ca vinatoarea de vrajitoare politice e un specific in principal romanesc in acesti ultimi aproape 20 ani.
Ne-am grabit sa-l impuscam pe Ceausescu, acu' daca s-ar putea l-am demite pe Basescu, lu' Tapu i-am vopsit barba in albastru, iar lui Iliescu i-am cintat ca si cucuveaua.
Piine si circ, nimic altceva...[/quote]

Subscriu. Nimic concret, numai discutii inutile. Se arunca toata neputinta personala in public si se atarna rufele la uscat pe trotuare. In loc sa se urmareasca vanatul, se discuta locurile vanatorilor.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

vlahul scrie:Sa revenim: scopul acestor expozitii, din cate stiu eu a mai fost una la Muzeul Taranului Roman, este sa nu uitam, nu de a face comparatii cu crestinismul ( religie care exista de peste doua milenii ) sau cu nazismul, acuzat si condamnat la nivel international sau cu capitalismul sau anarhismul. Sa nu-l uitam pe Ceausescu, cel care condamna interventia din Cehoslovacia ca peste doua decenii sa cerea el o astfel de interventie in Polonia.
Cea mai buna definitie a acestei expozitii si a ce se doreste a fi ea :wink: .
Mihai
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Mihai
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Mihai
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Mihai
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

ZIUA 04.07.07 - "Comunismul - piesa de muzeu"
http://www.ziua.ro/display.php?data=200 ... &id=223326
Mihai
dimo13

Mesaj de dimo13 »

vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Dar de vizitat a vizitat-o cineva?
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Cred ca generatiile care nu au cunoscut comunismul direct ar trebui in primul rand sa viziteze expozitia - incearca sa-i povestesti unui pusti de 17 ani realitatile din acea perioada.......
Mihai
Scrie răspuns