Brasov 2008
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
Brasov 2008
Vad ca pe colectzii.ro s-a anuntat primul Brasov din 2008, pe 22 martie. Probabil tot la ITC.
P.S. Banivechi, iti mai functioneaza mailul?
Re: Brasov 2008
targul ramane pe 22 martie...stie cineva mai multe detalii?vasil scrie:Vad ca pe colectzii.ro s-a anuntat primul Brasov din 2008, pe 22 martie. Probabil tot la ITC.
multumesc
-
Ratusca Marusca
- **

Mai multe detalii despre targurile de la Brasov pe 2008 :
22 martie / 19 iulie / 13 septembrie / 15 noiembrie
Targurile se desfasoara in complexul expozitional International Trade Center ( din strada Al. Vlahuta 10).
Sursa : http://www.federatia-filatelica.ro/
22 martie / 19 iulie / 13 septembrie / 15 noiembrie
Targurile se desfasoara in complexul expozitional International Trade Center ( din strada Al. Vlahuta 10).
Sursa : http://www.federatia-filatelica.ro/
Ultima oară modificat 25 Feb 2008, 23:42 de către Ratusca Marusca, modificat 1 dată în total.
"...ceea ce este important, s-a intimplat inainte."
-
Ratusca Marusca
- **

Revin cu "mea culpa", nu am vrut sa scriu Brasov cu b mic. Iertare.
Multumesc pt informatia cu corectura.
Multumesc pt informatia cu corectura.
Ultima oară modificat 25 Feb 2008, 23:43 de către Ratusca Marusca, modificat 1 dată în total.
"...ceea ce este important, s-a intimplat inainte."
- andi_codescu

eu am fost ultima data cand s-a tinut la rulmentul, acum nu stiu cum va fii dar acolo era bine sa fii de dimineta daca aveai ceva la vanzare, eu oricum vreau sa fiu pe la 6 dimineata pe acoloandi_codescu scrie:Se pare ca am noroc si pe 22 Martie am sansa sa ajung la Brasov. Cum nu am mai fost niciodata la targ la Brasov, va rog sa imi spuneti intre ce ore se tine. Nu de alta, dar sa nu ajung dupa inchidere. Multumesc.
- andi_codescu

multumesc pentru raspus. din pacate eu pana la 10 nu cred ca am sanse sa ajung.sebii scrie:eu am fost ultima data cand s-a tinut la rulmentul, acum nu stiu cum va fii dar acolo era bine sa fii de dimineta daca aveai ceva la vanzare, eu oricum vreau sa fiu pe la 6 dimineata pe acoloandi_codescu scrie:Se pare ca am noroc si pe 22 Martie am sansa sa ajung la Brasov. Cum nu am mai fost niciodata la targ la Brasov, va rog sa imi spuneti intre ce ore se tine. Nu de alta, dar sa nu ajung dupa inchidere. Multumesc.
-
cartelcoserv

de obicei,la orice targ de la brasov,cumparatorii inraiti,la 7.30 deja au dat deja o tura de recunoastere prin sala.la ora respectiva,deja mare parte din vanzatori sunt la locurile lor si,daca exista o piesa care va intereseaza in mod deosebit,acum este momentul sa o cautati.pentru ca,statistic,am observat ca piesele "grele" dispar in prima ora de targ (bineinteles,daca sunt si la preturi digerabile)
la targul trecut de la brasov,vanzatorul de linga mine a avut o piesa de 1 leu 1870 tip medalie ,stare vf+ spre xf. a vandut-o in primele 10 minute de cand a pus-o pe masa,nu cred ca a durat mai mult.am apucat sa ma uit la ea numai putin , oricum,din ce piese am vazut eu de acest tip in 20 de ani ,era cea mai buna calitativ .
la targul trecut de la brasov,vanzatorul de linga mine a avut o piesa de 1 leu 1870 tip medalie ,stare vf+ spre xf. a vandut-o in primele 10 minute de cand a pus-o pe masa,nu cred ca a durat mai mult.am apucat sa ma uit la ea numai putin , oricum,din ce piese am vazut eu de acest tip in 20 de ani ,era cea mai buna calitativ .
- andi_codescu

Din fericire am reusit sa fac in asa fel incat sa ajung inca de la deschidere. Daca tot fac drumul pana la Brasov ar fi pacat sa ajung la spartul targului. Bugetul nu imi va permite insa sa iau vreo piesa grea (nici nu m-am gandit pana in urma cu o saptamana ca voi ajunge la Brasov, deci sunt nepregatit financiar), dar cine stie?
La Brasov accesul in sala, deobicei, e de la ora 6:00, primii intra vanzatorii.
Ref la bani, nu sunteti dvs. unicul! Dar sa stiti ca si cu bani putini se pot face lucruri frumoase. Eu colectionez decoratii, acum cativa ani, in Popa Tatu, am cumparat o medalie comunista la pret de 1 euro (40 000lei pe atunci) care astazi sta mandra in colectie alaturi de altele mai scumpe. In acesti ani s-a mai si scumpit si ea de 3-4 ori si respectiv costa azi 3-4 euro.
. De-ar avea si piesele scumpe o evolutie in pret de genul asta...
Ref la bani, nu sunteti dvs. unicul! Dar sa stiti ca si cu bani putini se pot face lucruri frumoase. Eu colectionez decoratii, acum cativa ani, in Popa Tatu, am cumparat o medalie comunista la pret de 1 euro (40 000lei pe atunci) care astazi sta mandra in colectie alaturi de altele mai scumpe. In acesti ani s-a mai si scumpit si ea de 3-4 ori si respectiv costa azi 3-4 euro.
- andi_codescu

Cine poate vinde la targ?
Imi poate spune si mie cineva cine anume poate sa vanda la targ?Eu de exemplu nu am fost la nici un targ pana acuma si as avea niste piese in plus prin colectie.Trebuie facute anumite demersuri 
NIHIL SINE DEO!