Tirg la CONSTANTA

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
NUMISMAT
**
**

Tirg la CONSTANTA

Mesaj de NUMISMAT »

Am inteles ca pe data de 20 august se tine tirgul de la constanta la cazino.Cine imi poate spune mai exact unde anume vai , si daca nu cumva gresesc data si va fi pe 28. ???????????
banivechi

Mesaj de banivechi »

Chiar in fata Cazinoului se tine, si intr-adevar asa stiu si eu ca va fi in 20 august.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Ii asteptam pe cei care merg la targul de la Constanta sa ne spuna cum a fost.
consult

Mesaj de consult »

Targ la Constanta a fost si astazi, pe 19. Dar va fi si maine...
Vanzatori mai putini ca la Brasov dar vizitatori (si probabil cumparatori) mai multi - amplasarea targului este mult mai buna si e chiar in sezon.
Partea de numismatica insa a fost cam slab reprezentata, dupa parerea mea, majoritatea ofertei venind din partea catorva vanzatori consacrati pe la targuri.
florin232

Mesaj de florin232 »

De acord cu consult.... Targ slab in materie de numismatica cu oferta redusa si concentrata in mainile acelorasi oameni pe care i-am vazut si la BV si la Sutzu. S-a tinut in decursul acestui weekend la cazinoul din Constanta; prea multi turisti vizitatori nu am vazut iar cei care s-au oprit din drumul spre plaja s-au uitat cateva minute si au mers mai departe. Totusi, nu am plecat cu mana goala...
Scrie răspuns