Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
Am fost la Campulung in weekend si tare rau imi pare ca nu am ajuns la targ cat timp eram "in bani". Sper sa nu-i cheltuiesc pe altceva pana la urmatorul targ...
"I always arrive late at the office, but I make up for it by leaving early" - Charles Lamb
miguelito scrie:Am fost la Campulung in weekend si tare rau imi pare ca nu am ajuns la targ cat timp eram "in bani". Sper sa nu-i cheltuiesc pe altceva pana la urmatorul targ...
cu putin noroc o sa aveti sansa sa achizitionati ceva weekendul viitor 25-26 oct. , la targul de la Hanul lui Manuc.
Frumos la targ. De fapt la Sutu cand e vremea frumoasa e frumos si targul. Nu era o oferta prea bogata pe ce ma interesa (de data aceasta doar carti postale), dar noroc cu cineva (nu vazator in targ, ci colectionar care vizita targul) care imi pusese deoparte cate ceva, asa ca nu m-am intors cu mana goala.
vlahul scrie:Intradevar, a fost un targ bun, am intalnit cativa prieteni, am schimbat pareri. Aceeasi problema: preturi putin cam mari
au fost si piese ieftine dar s-au terminat repede
un prieten cu care am fost a gasit pe o masa un 5 lei 1881 6 stele cu a 5-a pe o raza la 80 lei in stare VF
vlahul scrie:Intradevar, a fost un targ bun, am intalnit cativa prieteni, am schimbat pareri. Aceeasi problema: preturi putin cam mari
au fost si piese ieftine dar s-au terminat repede
un prieten cu care am fost a gasit pe o masa un 5 lei 1881 6 stele cu a 5-a pe o raza la 80 lei in stare VF
Asa am mi-a spus si mie un comerciant de la Manuc.
Talerul şi mahmudeaua sunt a omului nebun.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete.
Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete
La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava
Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava,
Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte
Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.