Hanul lui Manuc

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
florin232

Hanul lui Manuc

Mesaj de florin232 »

Se pare ca se va organiza intre 23-25 septembrie un targ numismatic, si nu numai, la Hanul lui Manuc din Bucuresti. De asemenea se vehiculeaza ideea organizarii unui alt targ la inceputul lunii octombrie in parcul de la Obor. Astept si eu o confirmare.
florin232

Re: Hanul lui Manuc

Mesaj de florin232 »

florin232 scrie:Se pare ca se va organiza intre 23-25 septembrie un targ numismatic, si nu numai, la Hanul lui Manuc din Bucuresti. De asemenea se vehiculeaza ideea organizarii unui alt targ la inceputul lunii octombrie in parcul de la Obor. Astept si eu o confirmare.
Nu are nimeni detalii despre acest lucru? Macar o confirmare. :D
consult

Mesaj de consult »

Eu am aflat aproape acelasi lucru, doar ca perioada de desfasurare a targului de la Hanul lui Manuc ar fi intre 22-24 sept.
consult

Mesaj de consult »

In plus, am aflat deja din 2 surse diferite ca targul de la Hanul lui Manuc ar urma sa se suprapuna ca perioada si cu un nou targ la Sutu...
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

As fi recunoscator pt. data exacta a targului care se va desfasura in parcul de langa primaria sectorului 2 :D
Mihai
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Am aflat duminica ca targul de la Oor (primaria sector 2) ar fi in zilele de 6-7-8 octombrie, dar as mai dori o confirmare daca stie cineva ceva de subiectul acesta. :)
Mihai
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

consult scrie:In plus, am aflat deja din 2 surse diferite ca targul de la Hanul lui Manuc ar urma sa se suprapuna ca perioada si cu un nou targ la Sutu...
Dar s-a tinut pana la urma? Ca la Sutu, daca a plouat...
consult

Mesaj de consult »

Teoretic s-a tinut, dar nu a fost aproape nimic de vazut sau de cumparat. Vre-o 7-8 dintre cei mai perseverenti negustori au incercat sa-si umple masa cu aceleasi lucruri pe care le aduc la toate targurile. Dar cuvantul de ordine a fost "slab": si oferta si cererea si mai ales organizarea.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

consult scrie:Teoretic s-a tinut, dar nu a fost aproape nimic de vazut sau de cumparat. Vre-o 7-8 dintre cei mai perseverenti negustori au incercat sa-si umple masa cu aceleasi lucruri pe care le aduc la toate targurile. Dar cuvantul de ordine a fost "slab": si oferta si cererea si mai ales organizarea.
De cel de la Hanul lui Manuc vorbeam...
consult

Mesaj de consult »

De cel de la Hanul lui Manuc vorbeam si eu... :)
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

consult scrie:De cel de la Hanul lui Manuc vorbeam si eu... :)
Aha, oky, credeam ca va referiti la Sutu... :oops:
consult

Mesaj de consult »

Din pacate aceleasi cuvinte se potrivesc si referitor la Sutu, din pacate... Poate ca au fost un pic mai multi vanzatori acolo, dar marfa tot cam aceeasi.
Scrie răspuns