Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
Se pare ca se va organiza intre 23-25 septembrie un targ numismatic, si nu numai, la Hanul lui Manuc din Bucuresti. De asemenea se vehiculeaza ideea organizarii unui alt targ la inceputul lunii octombrie in parcul de la Obor. Astept si eu o confirmare.
florin232 scrie:Se pare ca se va organiza intre 23-25 septembrie un targ numismatic, si nu numai, la Hanul lui Manuc din Bucuresti. De asemenea se vehiculeaza ideea organizarii unui alt targ la inceputul lunii octombrie in parcul de la Obor. Astept si eu o confirmare.
Nu are nimeni detalii despre acest lucru? Macar o confirmare.
Am aflat duminica ca targul de la Oor (primaria sector 2) ar fi in zilele de 6-7-8 octombrie, dar as mai dori o confirmare daca stie cineva ceva de subiectul acesta.
consult scrie:In plus, am aflat deja din 2 surse diferite ca targul de la Hanul lui Manuc ar urma sa se suprapuna ca perioada si cu un nou targ la Sutu...
Dar s-a tinut pana la urma? Ca la Sutu, daca a plouat...
Teoretic s-a tinut, dar nu a fost aproape nimic de vazut sau de cumparat. Vre-o 7-8 dintre cei mai perseverenti negustori au incercat sa-si umple masa cu aceleasi lucruri pe care le aduc la toate targurile. Dar cuvantul de ordine a fost "slab": si oferta si cererea si mai ales organizarea.
consult scrie:Teoretic s-a tinut, dar nu a fost aproape nimic de vazut sau de cumparat. Vre-o 7-8 dintre cei mai perseverenti negustori au incercat sa-si umple masa cu aceleasi lucruri pe care le aduc la toate targurile. Dar cuvantul de ordine a fost "slab": si oferta si cererea si mai ales organizarea.
Din pacate aceleasi cuvinte se potrivesc si referitor la Sutu, din pacate... Poate ca au fost un pic mai multi vanzatori acolo, dar marfa tot cam aceeasi.