Targul Sofitel(Pullman)

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
vcoins

Targul Sofitel(Pullman)

Mesaj de vcoins »

Tocmai s-a incheita targul de la Sofitel 7-8 Martie.

Personal am fost placut impresionat deoarece anul acesta au fost mai multi participanti.
Erau destule oferte pe partea de numismatica si si mai putine pe partea de moneda antica.

Partea buna (din punctul meu de vedere) a fost ca am gasit cateva exemplare frumoase din care unele la un pret rezonabil.
Eu sunt interesat de romane republicane si am gasit cateva exemplare.
Din pacate nu am putut face poze.

A mai fost cineva? Impresii? Pareri?
newbasic

Re: Targul Sofitel(Pullman)

Mesaj de newbasic »

vcoins scrie:Tocmai s-a incheita targul de la Sofitel 7-8 Martie.

Personal am fost placut impresionat deoarece anul acesta au fost mai multi participanti.
Erau destule oferte pe partea de numismatica si si mai putine pe partea de moneda antica.

Partea buna (din punctul meu de vedere) a fost ca am gasit cateva exemplare frumoase din care unele la un pret rezonabil.
Eu sunt interesat de romane republicane si am gasit cateva exemplare.
Din pacate nu am putut face poze.

A mai fost cineva? Impresii? Pareri?
Felicitari !!

Eu am fost foarte dezamagit , nu am gasit nici antice nici Romania moderna .... poate ca nu am fost eu atent . Oricum am mai discutat si cu alte persoane si au avut aceeasi parere .... Un targ foarte prost din punct de vedere numismatic..
De fapt singurele antice pe care le-am vazut au fost doua Varteju (FALSE) si doua drahme Histria (FALSE) :)
Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (Art.30 CR)
badin19

Mesaj de badin19 »

pai atunci nu stiu cat de antice erau... :lol:
Divide et impera
vcoins

Mesaj de vcoins »

Eu am cumparat un denar Faustina si o republicana bronz (n-am identificat-o exact inca).

Am vazut si un denar republican pe care as fi vrut sa-l cumpar dar se vindea doar intreaga colita si nu ma interesau celelalte (de altfel erau foarte disparate ca si perioade).
vcoins

Mesaj de vcoins »

Am vazut si eu o Histria la un domn care avea si o tetradrahma Filip dar mi-au parut ok.
newbasic

Mesaj de newbasic »

"colita" aia de 500 euro :)) sa fim seriosi , am vazut doar doua piese care meritau atentie colo ... acel denar si un bronz Histria .
Eu am facut o achizitie extraordinara , duminica, in Dorobanti. Am luat un lot de 9 piese ,3 denari republicani (M.Antonius),2 denari imp., 2 bronz Kallatis, 1bronz Histria si un dupondius Traian. Starea lor nu este una extraordinara dar raportul calitate pret a fost foarte bun :)
Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (Art.30 CR)
vcoins

Mesaj de vcoins »

DA colita de 500 EUR :D

Ceea ce m-a uimit a fost ca persoana care o vindea (nu consignatia) daduse indicatii clare sa nu se vanda decat integral.

In afara pretului nu am putut intelege la ce s-au gandit punand laolalta monede pentru care nu cred ca exista un singur cumparator.
Scrie răspuns