Va multumesc!
PROGRAM TARGURI SI EXPOZITII CU VANZARE 2009
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- noapte in cuba

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Numismata Viena. http://numismata.de/english/Wien/Promo/promo.htm
- noapte in cuba

In data de 16 mai 2009 sigur este targ la Cluj la Casa de Cultura a Studentilor(la etaj).
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
- andi_codescu

Am auzit de acest nou targ cand am fost la Sofitel dar nu aveam date exacte.stfp scrie:De la unul din vanzatorii de la targul de la Sutu am aflat de un nou targ ce s-ar tine peste doua saptamani la Parcul Carol din Bucuresti; e la prima editie si se intinde pe trei zile, de vineri 29 pana duminica 31 mai.
Din cate am inteles va fi regulat (probabil lunar).
Imi poate confirma cineva, la Suceava, sambata, 6 iunie e targ? Si unde se desfasoara, la Mall?bogdanj scrie:La Suceava se organizeaza targuri in prima sambata din fiecare luna , la sediul Galeriei de Arta " Ion Irimescu" ( pentru cei ce nu cunosc orasul in centru in spatele Casei de Cultura)
Sambata 2 mai 2009 targul de la Suceava se va desfasura la Iullius Mall (in clubul nou infiintat de la baza turnului).
Targ Parcul Carol I
Am fost la targul organizat in parcul Carol I. Ca organizare si diversitate se aseamana cu cel ce se tine in parcul Obor. Nici nu am stiut de el. Am iesit in parc si intamplator am aflat ca este si targ dedicat colectionarilor.
Dragut si interesant mai ales ca am gasit o carpeta din 1906 cu tematica jubileului "40 ani de domnie ai lui Carol I" dar si foarte multe piese numismatice ieftine si interesante.
Nu uitati de targul ce se va tine la Palatul Sutu in perioada 6-7 iunie.
Dragut si interesant mai ales ca am gasit o carpeta din 1906 cu tematica jubileului "40 ani de domnie ai lui Carol I" dar si foarte multe piese numismatice ieftine si interesante.
Nu uitati de targul ce se va tine la Palatul Sutu in perioada 6-7 iunie.
"Invata sa inveti, mai intai!" Nica M. Nicolae