Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
in curand vom deschide targ de antichitati si arta in mall cotroceni afi palace
astaeptam sa ne contactati la tel
0764677936 -0722380205 e-maileduardpiccupic@yahoo.com
Va invit la targul de antichitati ,vintage si handmade care se va desfasura in incinta MAAL COTROCENI AFI PALACE .
Va multumim si va asteptam
tel 0722380205 -0764677936 eduardpiccupic@yahoo.com
La Sutu este targ, am vazut in seara asta multa agitatie pe acolo. Multi expozanti si destula lume. La o privire de 2 secunde din masina. Are cineva mai multe info?
Vineri, ora 19,30, nicio miscare la Sutu, niciun cort, masa, umbrela....Sunt insa bannere cu celalalt targ care e pana pe 18. Mi-e greu sa cred ca nu puneau si un afis cu targul din weekend..
Astazi au fost ceva expozanti, nu numai cu antichitati, insa nu s-a prea inghesuit lumea. La targul din Parcul Tineretului a fost cate putin din toate: mobilier, numismatica (putine piese), bijuterii vechi si moderne, etc Multi din vanzatori erau de etnie si vindeau chinezisme moderne, insa unii aveau si marfa de calitate.
Am ajuns si eu din intamplare la sutu, am avut treaba in Bucuresti, si intamplator am dat de el, dar destul de slabut la capitolul decoratii, medalii, si cele care erau la vanzare aveau preturi foarte mari.