Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
cartelcoserv scrie:eu am rezervata masa la brasov.din pacate,voi intampina aceeasi problema ca si la targurile trecute.fiind singur la masa,nu o voi putea parasi,asa ca voi bea cafeaua la "locul faptei".sper ,ca la toate targurile din trecut,sa imi pastreze acelasi loc.tare sunt curios la sutu cine s-a asezat la ultimele targuri pe locul meu
si eu am masa rezervata...poate o sa fim mai aproape sa va pot ajuta
Inteleg ca un targ in aer liber aduce o doza de pitoresc, iar la precedentul targ de la Sutu a fost chiar frumos, desi nu am achizitionat nimic. Cu toate acestea, poate ar trebui organizat si un targ de tipul celui de la Brasov intr-un spatiu acoperit, un targ cu date ferme si nu dese, astfel incat vanzatorii si cumparatorii sa isi poata programa din timp. Poate in felul asta va creste si calitatea targului.
Problema nu e ca sunt prea dese ci ca profilul nu e orientat catre ceva anume. Calitatea unor vanzatori e chiar indoielnica, multe vechituri care nu-si au locul la antichitati ci la rable sau gunoi.
In plus, sunt cam aceeasi oameni din Lipscani - centrul istoric care vin si vand ; nu se pune accent pe o interesare a comerciantilor "grei" din domeniu.
Foarte adevarat, o parte din cei care veneau odata nu i-am mai vazut "la taraba"
Apoi in ce priveste "vechiturile"... fara cei care le vand nu ar mai fi targuri de gen la Sutu...
vlahul scrie:Foarte adevarat, o parte din cei care veneau odata nu i-am mai vazut "la taraba"
Si eu am constatat asta vanzatori de la care am cumparat piese deosebite nu au mai venit de ceva timp (cativa ani).Oricum eu vin sigur la targ, eventual cine mai vine sa anunte aici poate stabilim o intalnire cu mai multi, daca aveti placerea sa ne cunoastem intre noi si ''live''.
Din ce in ce mai slab targul de la Sutzu... cel putin in ceea ce priveste monedele. Aceleasi piese slabe, la aceleasi preturi mari.. cateva monede mai rasarite si alea au ajuns direct dintr-un buzunar in altul, fara sa mai poposeasca pe mesele vanzatorilor.