targ Sutu

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
sebii

Mesaj de sebii »

cartelcoserv scrie:eu am rezervata masa la brasov.din pacate,voi intampina aceeasi problema ca si la targurile trecute.fiind singur la masa,nu o voi putea parasi,asa ca voi bea cafeaua la "locul faptei".sper ,ca la toate targurile din trecut,sa imi pastreze acelasi loc.tare sunt curios la sutu cine s-a asezat la ultimele targuri pe locul meu
:roll:
si eu am masa rezervata...poate o sa fim mai aproape sa va pot ajuta :)
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

da
aveam locul meu,dumneavoastra sigur il stiti
:)
sebii

Mesaj de sebii »

cartelcoserv scrie:da
aveam locul meu,dumneavoastra sigur il stiti
:)
il stiu :)
amonra

Mesaj de amonra »

Weekendul ce vine este targ la Sutu ( 19-20 Aprilie 2008 )
Pecunia non olet.
Pantiru

Mesaj de Pantiru »

Ploi - pana vineri, nu stim ce va fi sambata. :shock:
http://www.inmh.ro/index.php?id=261
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

:( Inteleg ca un targ in aer liber aduce o doza de pitoresc, iar la precedentul targ de la Sutu a fost chiar frumos, desi nu am achizitionat nimic. Cu toate acestea, poate ar trebui organizat si un targ de tipul celui de la Brasov intr-un spatiu acoperit, un targ cu date ferme si nu dese, astfel incat vanzatorii si cumparatorii sa isi poata programa din timp. Poate in felul asta va creste si calitatea targului.
amonra

Mesaj de amonra »

Problema nu e ca sunt prea dese ci ca profilul nu e orientat catre ceva anume. Calitatea unor vanzatori e chiar indoielnica, multe vechituri care nu-si au locul la antichitati ci la rable sau gunoi.
In plus, sunt cam aceeasi oameni din Lipscani - centrul istoric care vin si vand ; nu se pune accent pe o interesare a comerciantilor "grei" din domeniu.
Pecunia non olet.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Foarte adevarat, o parte din cei care veneau odata nu i-am mai vazut "la taraba" :)
Apoi in ce priveste "vechiturile"... fara cei care le vand nu ar mai fi targuri de gen la Sutu...
ZAR

Mesaj de ZAR »

vlahul scrie:Foarte adevarat, o parte din cei care veneau odata nu i-am mai vazut "la taraba" :)
Si eu am constatat asta :( vanzatori de la care am cumparat piese deosebite nu au mai venit de ceva timp (cativa ani).Oricum eu vin sigur la targ, eventual cine mai vine sa anunte aici poate stabilim o intalnire cu mai multi, daca aveti placerea sa ne cunoastem intre noi si ''live''. :)
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Nu am reusit sa ajung la targ azi si nu cred ca voi ajunge nici maine, va rog ceva impresii :merci: .
Hunter`

Mesaj de Hunter` »

Din ce in ce mai slab targul de la Sutzu... cel putin in ceea ce priveste monedele. Aceleasi piese slabe, la aceleasi preturi mari.. cateva monede mai rasarite si alea au ajuns direct dintr-un buzunar in altul, fara sa mai poposeasca pe mesele vanzatorilor.
cristoph

Mesaj de cristoph »

Eu am fost multumit. Am cumparat pentru un prieten o sadagura la 80 lei si pentru mine 6 monede romane la 10 lei bucata.

Am vazut la vanzare monede din histria , calatasi si cateva medievale , frumoase.

Poate au fost si pana acum dar nu am stiut eu sa caut sau sa intreb .

Fata de cel de data trecuta mi s-a parut mult mai interesant. Cred ca vine vara , se incalzeste si incep sa mai apara si oferte mai bune.

Cred ca dau o fuga si maine pe acolo.Pacat ca am investit multi bani saptamana asta in bancnote si nu imi permit sa mai cumpar mare lucru.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Si mie mi s-a parut reusit. Foarte bogat in cam toate sectiunile. Pacat ca n-am prea avut bani :) Insa tot m-am ales cu cate ceva.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

berserkr scrie:Si mie mi s-a parut reusit. Foarte bogat in cam toate sectiunile. Pacat ca n-am prea avut bani :) Insa tot m-am ales cu cate ceva.
:D Aspectul financiar si o lipsa de timp in acest sfarsit de saptamana pe mine m-au determinat sa nu vin. Poate data viitoare.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Bun targul as putea spune, vreme frumoasa.
Scrie răspuns