targuri romanesti in 2007???

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
florin232

Mesaj de florin232 »

Da, se tine la Sutzu pe 21-22 aprilie.
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

Targ la Deva in 21.04.2007. Stiam ca va fi unul in aprilie, dar acum am aflat.
http://www.oldpostcards.ro/stiri/24/tar ... -2007.html
Ultima oară modificat 20 Apr 2007, 15:08 de către muresanhd, modificat 1 dată în total.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Din cate am inteles eu, saptmana ce vine, cam pe 28, incepe un targ de carte la Palatul Culturii din Iasi.
Yu_L.Yan

Mesaj de Yu_L.Yan »

vlahul scrie:Din cate am inteles eu, saptmana ce vine, cam pe 28, incepe un targ de carte la Palatul Culturii din Iasi.
Deja a inceput de Miercuri si tine pana Duminica.
Este vorba despre targul "LIBREX", ajuns la editia a XV-a (se organizeaza anual, in aceeasi perioada). Din pacate, inca nu am reusit sa-l vizitez, dar ma voi revansa maine.
Imagine
http://coinsandliterature.blogspot.com/
Imagine

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
BAIDA DORU

Mesaj de BAIDA DORU »

Apropo de targul de la Palatul Culturii am gasit o carte foarte interesanta si la un pret de numai 6lei:Studii asupra bancilor din Austro-Ungaria (1867-1918) ed.dacia,Cluj-2001.Mai era o carte Monetele Romaniei la 24 de ron dar nu mai tin minte editura,pentru ca nu am gasit-o interesanta,eu detinand alte carti ca kiritescu-precursorii leului si altele.Oricum merita vizitat ca sunt multe carti interesante.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Un singur amanunt in plus sa fie in cartea aia cu 24 ron, ca de ex. tirajul lui 3 bani 1954, si ar deveni foarte interesanta :twisted:
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Yu_L.Yan scrie:
vlahul scrie:Din cate am inteles eu, saptmana ce vine, cam pe 28, incepe un targ de carte la Palatul Culturii din Iasi.
Deja a inceput de Miercuri si tine pana Duminica.
Este vorba despre targul "LIBREX", ajuns la editia a XV-a (se organizeaza anual, in aceeasi perioada). Din pacate, inca nu am reusit sa-l vizitez, dar ma voi revansa maine.
Imi cer scuze, informatia a fost gresita. Eu am fost o zi in Iasi saptamana trecuta, iar informatia am aflat-o intamplator...
Spuneti impresii, lucrari interesante...
Yu_L.Yan

Mesaj de Yu_L.Yan »

banivechi scrie:Un singur amanunt in plus sa fie in cartea aia cu 24 ron, ca de ex. tirajul lui 3 bani 1954, si ar deveni foarte interesanta :twisted:
Este editia a II-a a cartii lui Octavian Iliescu, editata in anul 2004 (la vanzare era la standul editurii Univers Enciclopedic). Ca o parere personala, este foarte slab construita. Pana si prima editie a lui Manole arata mai bine.
Imagine
http://coinsandliterature.blogspot.com/
Imagine

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Yu_L.Yan scrie:
banivechi scrie:Un singur amanunt in plus sa fie in cartea aia cu 24 ron, ca de ex. tirajul lui 3 bani 1954, si ar deveni foarte interesanta :twisted:
Este editia a II-a a cartii lui Octavian Iliescu, editata in anul 2004 (la vanzare era la standul editurii Univers Enciclopedic). Ca o parere personala, este foarte slab construita. Pana si prima editie a lui Manole arata mai bine.
Tineti cont ca a fost scrisa respectand intocmai manuscrisul din 1969 realizat cu mijloacele tehnice de atunci.
Eu zic ca e editia I caci manuscrisul parca nu s-a mai tiparit inainte.

In 1969 pentru Buzdugan nu se fabricase nici hartia necesara iar D-l Manole inca se preocupa doar de filatelie.

Relativ la 3 bani 1954 este prezentat tirajul, eu chiar m-am aratat uimit intr-un topic ca e deosebit de mare fata de pretul de piata si fata de raritatea monedei.

Cartea e buna, si nu divagheaza la infinit despre numeroasele "crengutele" din Buzdugan. Prezinta doar variantele clare , si are cateva variante interesante. In plus prezinta probele.
Scrie răspuns