Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
ZAR scrie:-Cam mari preturile initiale dar am putut negocia la majoritatea pieselor cumparate.
-Mai nou nevasta-mea s-a apucat de colectionat bancnote, a achizitionat cateva ieri.
-Urmatorul targ la Han va fi pe 14-15 iunie.
Eu cred ca am ajuns prea devreme (pe la 8.30). Vanzatorii tocmai se instalau. De aceea la acel moment nu prea erau monede. In schimb am vazut niste obiecte foarte interesante.
ZAR scrie:-Cam mari preturile initiale dar am putut negocia la majoritatea pieselor cumparate.
-Mai nou nevasta-mea s-a apucat de colectionat bancnote, a achizitionat cateva ieri.
-Urmatorul targ la Han va fi pe 14-15 iunie.
Felicitari pentru sotia Dvs.!
-Multumesc. E la inceput, eu o incurajez dar nu o intereseaza valoarea doar realizarea grafica (sa fie cat mai incarcata si cat mai multe culori - genul bancnote din tari exotice), oricum nu ar da mai mult de 1-2 lei/buc., asta e bine pt. bugetul familiei plus ca imi lasa mie marja sa achizitionez monede scumpe.
-Acum am o sarcina noua: trebuie sa ii cumpar folii pt. bancnote.
Pentru folii transparente, incercati la Romfilatelia de la Universitate.
De obicei au Leuchturm, la 5,5 lei setul de 5 bucati, cu diverse compartimentari (2,3,4.. etc)
amonra scrie:Pentru folii transparente, incercati la Romfilatelia de la Universitate.
De obicei au Leuchturm, la 5,5 lei setul de 5 bucati, cu diverse compartimentari (2,3,4.. etc)
Multumesc pt. sugestie dar cred ca o sa iau de pe okazii mai ieftine la 60 bani/buc., nu sunt de firma dar sunt bune. Vanzatorul e serios, am mai facut tranzactii impreuna.
-La targul anterior (Han) era un afis pe o pancarda din lemn cu datele de mai sus (de acolo am informatia).
-Referitor la Sutu am inteles ca de acum incolo va fi targ in fiecare ultim weekend al lunii respective.
Aveam deja banivechi.home.ro (care e gratis) si cind am ajuns la limita alocata am cautat sa cumpar domeniul banivechi.ro. Era liber, insa m-am miscat incet si intre timp l-a luat domnul Prigoana. Asa ca mi-a ramas doar sa iau domeniul banivechi.com...
Si da, pe undeva m-am simtit frustrat.