Targ Brasov
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
-
claudiu1988

Un targ destul de bun dar din pacate am fost presat de timp si am reusit sa stau o ora, nu am avut timp de multe chiar am uitat sa cer niste nr de tel, de aceea apelez la colegii de pe forum. Am atasat o poza cu persoana pe care o caut, poate ma puteti ajuta cu un nr de telefon, un email orice.
- Fişiere ataşate
-
- img5446.jpg (78.23 KiB) Vizualizat de 7841 ori
- andi_codescu

Intr-adevar, mai slaba participarea decat alte dati. Partea mai rea este ca era mai slaba si oferta (aici ma refer la carti postale). Cu toate acestea pentru mine a fost un targ foarte reusit. Am gasit vreo doua carti postale, din care una putin comuna si cateva carti. Oricum, targul de la Brasov, in general, ramane cel mai bun dintre cele la care ma duc.
Vanzatorii mi-au parut mai binevoitori. Doar unul a strambat din nas dupa ce i-am rasfoit albumul cu bancnote si nu am cumparat nimic...
Pentru mine a fost un targ bun. Am cumparat sase decoratii, cateva vederi din orasul meu, cateva bancnote comune, pe care nu le-aveam si chiar am reusit sa fac niste schimburi.
Pentru mine a fost un targ bun. Am cumparat sase decoratii, cateva vederi din orasul meu, cateva bancnote comune, pe care nu le-aveam si chiar am reusit sa fac niste schimburi.