Brasov noiembrie 2009

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

clujsergiu

targ

Mesaj de clujsergiu »

Comparand cu targul din primavara mi s-a parut cam la fel dar cu ceva preturi mai accesibile la monedele romanesti. Preturi foarte bune am inteles ca au fost pentru cei care cumparau en-gros. In ceea ce priveste ilustratele, pentru mine, targul a fost foarte bun.
Robw

Mesaj de Robw »

Targul a fost in general slab.Colectionari sau vanzatori cu piese tari nu au aparut, si ma refer la monede,decoratii,medalii.Cei 2-3 care au avut au cerut mai scumb decat afara la licitatii.Colegii care au fost multumiti la ilustrate si carti postale este ceva normal ca preturile sunt in scadere de ceva timp.Am observat de asemenea ca nu au aparut nici straini de data asta (magiari,rusi si bulgari)
creanga

Mesaj de creanga »

Bulgari au fost. :D
New items : www.magazin-numismatic.ro
Monede,Bancnonte,Decoratii,Ordine,Cutii regaliste - Romania...Monede si Bancnote Straine,insigne,medalii,romane si multe altele.
Yu_L.Yan

Mesaj de Yu_L.Yan »

Toti spun ca a fost slab, dar nimeni nu a plecat cu mana goala.
Nimeni nu zice ce asteptari a avut in momentul cand a ajuns la targ, si ce targhet a avut.
Este adevarat ca a fost lume putina, si marfa, la fel ...putina, dar eu am fost foarte multumit.
Am adaugat ceva la monede romanesti, ceva la pionieri, ceva la monede cu scriitori. Am vazut si ceva falsuri romania, dar am preferat sa stau deoparte, iar la cercetasi, nimic special de pus in colectia mea.
Facand o medie generala, a fost un targ de unde am facut cateva achizitii bune si purtat discutii interesante. Si de ce nu, reantalnit prieteni buni :D
Imagine
http://coinsandliterature.blogspot.com/
Imagine

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
creanga

Mesaj de creanga »

Exact,si pentru mine a fost un targ bun,am plecat cu multe piese la romania si bancnote romanesti,la niste preturi foarte bune. :D
New items : www.magazin-numismatic.ro
Monede,Bancnonte,Decoratii,Ordine,Cutii regaliste - Romania...Monede si Bancnote Straine,insigne,medalii,romane si multe altele.
vasil

Mesaj de vasil »

A fost un targ bun si pentru mine. Am gasit ce am cautat + cateva lucruri noi.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

Robw scrie:Targul a fost in general slab.Colectionari sau vanzatori cu piese tari nu au aparut, si ma refer la monede,decoratii,medalii.Cei 2-3 care au avut au cerut mai scumb decat afara la licitatii.Colegii care au fost multumiti la ilustrate si carti postale este ceva normal ca preturile sunt in scadere de ceva timp.Am observat de asemenea ca nu au aparut nici straini de data asta (magiari,rusi si bulgari)
va inselati ,au fost piese bune si foarte bune,dar nu expuse pa masa.
Pantiru

Mesaj de Pantiru »

andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Pantiru scrie:E targ pe 9 octombrie la Brasov ?

http://www.federatia-filatelica.ro/pagini/activit.htm
Ciudat, pentru ca in programul de pe adresa tot a Federatiei Filatelice, data urmatorului targ de la Brasov e 27 Noiembrie: http://www.federatia-filatelica.ro/TARGURI_BRASOV.doc

Editare: eu cred ca au scris din eroare Brasov, probabil se refereau la targul de la Sutu, Bucuresti: http://www.federatia-filatelica.ro/pagini/sutu.htm, care este intr-adevar pe 9-10 Octombrie.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Pe 27 Noi. e targul la BV.
Scrie răspuns