Brasov 2008

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

problema nu va fi cu vanzatorii .acestia,au primit acasa o instiintare scrisa.deasemenea,in general au fost si sunati pe un numar de telefon de contact
problema va fi cu acei cumparatori care nu au rezervat masa si nu frecventeaza forumurile sau nu au fost anuntati de catre cunostinte
acestia au facut un drum degeaba astazi pina la brasov.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Impresii?
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

N-am vazut topicul deschis pe tema asta :oops:
rach3ta

Mesaj de rach3ta »

Din cate am inteles de la cei care au expus piese la vanzare la Obor va fi targ pe 13 septembrie la Brasov.Poate cineva sa confirme?
NIHIL SINE DEO!
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Da, ar trebui sa fie.
Pantiru

Mesaj de Pantiru »

Am auzit si eu, de la doi negustori la targ in Obor, pe 6 - la Sutu, pe 13 - la Brasov.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

In masura in care site-ul Federatiei Filatelice este corect, de pe adresa http://www.federatia-filatelica.ro/TARGURI_BRASOV.doc rezulta ca targul va fi pe 13 Septembrie. Cum insa targul precedent a fost pe 20 si nu pe 19 Iulie cum scrie in link-ul de mai sus, e posibil sa avem si surprize.
horia

Mesaj de horia »

targul de la Brasov va fii pe data de 20 septembrie la ITC.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Atunci e 13 sau 20? :)
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

:( Daca data s-a schimbat pe 20 e trist. Din punctul meu de vedere e trist pentru ca deja imi organizasem o deplasare in zona pe care nu o mai pot contramanda, cu consecinta ca nu voi mai putea veni la targ. E de asemenea trist ca pe site-ul Federatiei Filatelice nu apare nimic. O astfel de schimbare survenita cu putin timp inainte va afecta cu siguranta targul pentru ca multi isi facusera planuri pe care acum nu le mai pot respecta.
horia

Mesaj de horia »

toate acestea se intampla datorita schimbarii inca de acum un an jumate a locului unde se desfasoara targul. pentru ca in sala de la ITC se tin tot felul de conferinte si mai ales nunti in week-enduri, nu se poate stabilii un program inca de la inceputul anului. faptul ca se tine acolo targ este mare lucru, organizatorii reusind cu greu sa gaseasca portite intre evenimentele organizate acolo.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Dar cand se va sti sigur data? Si exista vreo sansa sa apara si pe site-ul Federatiei Filatelice?
rach3ta

Mesaj de rach3ta »

Modul in care sunt organizate aceste targuri imi dau impresia ca nu exista o comunicare foarte buna intre cei care organizeaza.Ma refer aici la faptul ca targurile sunt organizate la un interval prea scurt unele fata de altele,si nu ma refer aici la targurile din aceeasi locatie.De ex saptamana trecuta au fost doua targuri (Bucuresti si Deva),saptamana asta inca unul si cealalta inca unul.Eu o sa pierd cel putin 2 din ele,mai ales daca nu se stie cu exactitate cand vor avea loc.
NIHIL SINE DEO!
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Eu inca astept sa apara pe siteul Federatiei Filatelice data targului de la Brasov. Inca sper ca va fi pe 13 septembrie, asa cum a fost initial programata, altfel poate ajung in noiembrie, ca pe asta clar l-am ratat.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Din discutiile cu un vanzator care va merge la targul de la Brasov, se pare ca targul este totusi pe 13 Septembrie si nu pe 20. Voi mai verifica sambata.
Scrie răspuns