targ Sutu
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- andi_codescu

- andi_codescu

-
cristoph
M-am plimbat si eu si ieri si azi pe la Sutu , aceleasi persoane , aceasi atmosfera ... monede romane nu am gasit , asa ca numai colectionez .
Ma multumesc cu faptul ca azi am gasit un 1 leva 1951 Bulgaria VF ( e ceva gen 3 lei 1966 la noi ) am cumparat-o cu 10 lei dupa ce am platit dublu ca ma obliga sa cumpar si restul bancnotelor din lot la 5 lei si le aveam deja de 5 ori acasa
Ahh si am uitat ca ieri mi-am cumparat seria cu Alexandru Ioan Cuza din 1864 de trei timbre care nu au mai fost puse in circulatie , de vreo 3 ani tot zic sa le cumpar
, acum urmeaza un timbru din emisiunea Principatelor Unite
Ma multumesc cu faptul ca azi am gasit un 1 leva 1951 Bulgaria VF ( e ceva gen 3 lei 1966 la noi ) am cumparat-o cu 10 lei dupa ce am platit dublu ca ma obliga sa cumpar si restul bancnotelor din lot la 5 lei si le aveam deja de 5 ori acasa
Ahh si am uitat ca ieri mi-am cumparat seria cu Alexandru Ioan Cuza din 1864 de trei timbre care nu au mai fost puse in circulatie , de vreo 3 ani tot zic sa le cumpar
Subscriu.Am avut placerea sa-i cunosc pe domnii GLV, andi_codescu, florin232.andi_codescu scrie:Am fost si azi la targ la Sutu. O atmosfera foarte frumoasa, vreme insorita, foarte multi vizitatori, inclusiv dintre colegii de pe acest forum.Pe scurt, m-am simtit foarte bine, chiar daca nu mi s-a parut a fi un targ bine "alimentat" cu piese atractive.
- andi_codescu

ZAR scrie:Subscriu.Am avut placerea sa-i cunosc pe domnii GLV, andi_codescu, florin232.andi_codescu scrie:Am fost si azi la targ la Sutu. O atmosfera foarte frumoasa, vreme insorita, foarte multi vizitatori, inclusiv dintre colegii de pe acest forum.Pe scurt, m-am simtit foarte bine, chiar daca nu mi s-a parut a fi un targ bine "alimentat" cu piese atractive.
Am luat cateva piese comune care nu le aveam, singura mai deosebita este 10 stotinki 1881 - Bulgaria (sa zicem echivalentul lui 10 bani 1867).Era sa uit: am luat si un fals de epoca 10 centi 1919 (Mercury dime) - USA.
Cred ca unul dintre cele mai importante roluri ale unui astfel de targ e ca ne mai adunam si schimbam o vorba in direct.
-De acord.Mai facem un schimb de experienta, eventual prezentam piese mai deosebite, si in special ce avem de dat (vanzare/schimb).
-Putem organiza si intalniri la o bere, nu trebuie neaparat sa fie la un targ.
-Chiar ma gandeam sa initiez un topic ''Intalniri intre forum-isti''
unde sa stabilim periodic si local (pe orase) zile de intalnire, cine vrea sa participe e binevenit, in felul asta ajungem sa ne cunoastem mai bine. 
-Chiar ma gandeam sa initiez un topic ''Intalniri intre forum-isti''
De acord.Ar fi binevenite intalnirile de acest gen.ZAR scrie:-De acord.Mai facem un schimb de experienta, eventual prezentam piese mai deosebite, si in special ce avem de dat (vanzare/schimb).![]()
-Chiar ma gandeam sa initiez un topic ''Intalniri intre forum-isti''unde sa stabilim periodic si local (pe orase) zile de intalnire, cine vrea sa participe e binevenit, in felul asta ajungem sa ne cunoastem mai bine.
- andi_codescu

Am putea sa profitam de faptul ca oricum multi dintre noi se duc Duminica la Asociatia Filatelistilor, asa ca am putea profita ca dupa vizita acolo sa ramanem si sa discutam la o cafea/bere etc. In felul asta nici nu am cere suplimentar "voie" de la familie.GLV scrie:De acord.Ar fi binevenite intalnirile de acest gen.ZAR scrie:-De acord.Mai facem un schimb de experienta, eventual prezentam piese mai deosebite, si in special ce avem de dat (vanzare/schimb).![]()
-Chiar ma gandeam sa initiez un topic ''Intalniri intre forum-isti''unde sa stabilim periodic si local (pe orase) zile de intalnire, cine vrea sa participe e binevenit, in felul asta ajungem sa ne cunoastem mai bine.
poate se face o intalnire si la targul de la brasovandi_codescu scrie:Am putea sa profitam de faptul ca oricum multi dintre noi se duc Duminica la Asociatia Filatelistilor, asa ca am putea profita ca dupa vizita acolo sa ramanem si sa discutam la o cafea/bere etc. In felul asta nici nu am cere suplimentar "voie" de la familie.GLV scrie:De acord.Ar fi binevenite intalnirile de acest gen.ZAR scrie:-De acord.Mai facem un schimb de experienta, eventual prezentam piese mai deosebite, si in special ce avem de dat (vanzare/schimb).![]()
- andi_codescu

Se pare ca voi reusi si eu sa vin de dimineata. Ora de deschidere pe care am inteles-o (6 diminetasebii scrie:poate se face o intalnire si la targul de la brasovandi_codescu scrie:Am putea sa profitam de faptul ca oricum multi dintre noi se duc Duminica la Asociatia Filatelistilor, asa ca am putea profita ca dupa vizita acolo sa ramanem si sa discutam la o cafea/bere etc. In felul asta nici nu am cere suplimentar "voie" de la familie.GLV scrie: De acord.Ar fi binevenite intalnirile de acest gen.
Sper sa ne vedem cat mai multi dintre colegii de pe forum.
-
cartelcoserv

eu am rezervata masa la brasov.din pacate,voi intampina aceeasi problema ca si la targurile trecute.fiind singur la masa,nu o voi putea parasi,asa ca voi bea cafeaua la "locul faptei".sper ,ca la toate targurile din trecut,sa imi pastreze acelasi loc.tare sunt curios la sutu cine s-a asezat la ultimele targuri pe locul meu