Simpozionul National de Numismatica

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
dorelb

Simpozionul National de Numismatica

Mesaj de dorelb »

In weekend a fost cel de al XXVI-lea Simpozion Naţional de Numismatică la Baile Herculane. A fost cineva de aici sa ne dea si noua informatii?
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Eu am aflat de simpozion doar cu o zi inainte, cand am anuntat si pe siteul revistei
Simpozionul National de Numismatica, editia a XXVI-a
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Frumos ar fi sa publice o lucrare care sa cuprinda toate comunicarile prezentate.
Si mai frumos ar fi ca aceasta lucrare sa fie si accesibila online.
dorelb

Mesaj de dorelb »

Nici lucrarile de la simpozionul de anul trecut n-au fost publicate desi aveau promisiuni, dar mai stii poate anul asta se schimba lucrurile.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Nu au fost publicate pentru ca nu au vrut autorii, sau nu au fost publicate pentru ca nu s-a putut (motive financiare, etc.)?
dorelb

Mesaj de dorelb »

Eu stiu ca episcopul Galaction Stinga , vicepresedinte SNR, si parca presedinte filiala Alexandria, si cel care s-a ocupat de organizarea simpozionului de anul trecut, urma sa se preocupe (am inteles ca asa a promis) de scoaterea unui volum cu lucrarile prezentate in timpul simpozionului. dar nu a mai aparut nimic, cel putin pina acum ceva timp cind ma informasem eu. banuiesc ca lipsa banilor a fost cea care a facut sa nu se materializeze acest frumos proiect. pe de alta parte poate ca publicate pe net la liber se putea, dar pentru asta trebuie sa fie de acord autorii.
PRONUMISMATICA
Site Admin

In general este o reticenta in a publica lucrari "la liber pe net". Daca nu le-au publicat pentru ca nu s-a putut, din lipsa fondurilor, si doresc in continuare sa le publice, le putem pune la dispozitie revista noastra.
dorelb

Mesaj de dorelb »

ar fi o idee. dar nu stiu care ar putea fi atitudinea SNR fata de ANR si dorinta de colaborare.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Autorii pot sa publice unde doresc. SNR a organizat simpozionul, dar drepturile de autor pana la urma le au autorii, si nu asociatia.
dorelb

Mesaj de dorelb »

Niste amanunte de la simpozion am gasit aici http://digitalin.ro/numisbrasovia/index ... /2-anunuri
dorelb

Mesaj de dorelb »

AL XXVII-LEA SIMPOZION NAŢIONAL DE NUMISMATICĂ la Ramnicu-Valcea are loc saptamina aceasta. Mai multe info gasiti pe blogul meu
Scrie răspuns