TARG NUMISMATIC Tg. Mures 23 octombrie

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
Popescu Constantin

Mesaj de Popescu Constantin »

TARG NUMISMATIC in Tg. Mures 23 octombrie la CASA STUDENTEASCA BUCURESTI sau HOTEL TINERETULUI.
Ultima oară modificat 12 Oct 2010, 22:06 de către Popescu Constantin, modificat 1 dată în total.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Eu din cate stiu e doar in data de 23 oct., la Tg. Mures niciodata n-a tinut targul doua zile. Si nu e doar targ de numismatica, e si filatelie, cartofilie, etc.
Popescu Constantin

Da intradevar este si de filatelie si cartofilie dar eu sunt mai mult cu numismatica. Anul tecut eu am ramas si a doua zi cu impatimiti numismatici.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

Aldor , cum se prezinta targul asta in general?Merita sa risc o deplasare jumatate de tara pina acolo?
Popescu Constantin

Tg. Mures

Targul de la Tg. Mures are o reclama buna dar pe criza asta... si mai conteaza sa ai si marfa de calitate si preturi bune.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Despre reclama buna nu stiu ce sa zic...
E un targ bunicel, dar comparat cu Brasovul, nu-i nici jumate... atat ca vizitatori, cat si ca expozanti. Desi deobicei sunt si participanti de departe, de ex. din Ungaria, eu n-as face asa un drum lung pentru atat.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

multumesc , aldor
pentru mine ar fi fost un drum destul de dificil , mai ales ca venam cu greutate,ca de obicei
PRONUMISMATICA
Site Admin

Re: TARG NUMISMATIC Tg. Mures 23 octombrie

Popescu Constantin scrie:Da intradevar este si de filatelie si cartofilie dar eu sunt mai mult cu numismatica. Anul tecut eu am ramas si a doua zi cu impatimiti numismatici.
Eu tin minte ca o data m-am dus inapoi si a doua zi, fiind convins ca targul continua si duminica, si am gasit usile inchise. :noidea:
Scrie răspuns