targuri romanesti in 2007???
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- ionutz_tg-jiu
- **

targuri romanesti in 2007???
Cine are un program al targurilor numismatice romanesti din 2007? :merci:
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- ionutz_tg-jiu
- **

Ne vedem acolo!!!!
Tot la cantina Rulmentul?
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- ionutz_tg-jiu
- **

Receptionat!
Asteptam noi informatii!
Oricum mai este timp pana atunci!Ne lamurim noi!
Oricum mai este timp pana atunci!Ne lamurim noi!
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
cartelcoserv

-
cartelcoserv

din pacate,nu prea mai comercializez decoratii..dar o parte din fosta mea colectie cred ca o regasiti in oferta domnului stambuliu..Mihai Caracotea scrie:Imi permit sa va pun o intrebare, comercializati si decoratii, si daca da puteti sa-mi transmiteti si mie prin MP sau prin mail o ofertacartelcoserv scrie:pe 24 sigur,am deja masa rezervata.
Multumesccartelcoserv scrie:din pacate,nu prea mai comercializez decoratii..dar o parte din fosta mea colectie cred ca o regasiti in oferta domnului stambuliu..Mihai Caracotea scrie:Imi permit sa va pun o intrebare, comercializati si decoratii, si daca da puteti sa-mi transmiteti si mie prin MP sau prin mail o ofertacartelcoserv scrie:pe 24 sigur,am deja masa rezervata.
))
Daca totusi se iveste vreo ocazie, poate ma aveti in vedere si pe mine
Este o intrebare prea personala, daca imi manifest curiozitatea sa stiu, in valoare procentuala cat si-a mai adaugat Dl. Stambuliu la pretul cu care le comercializeaza in momentul de fata
Mihai
-
cartelcoserv

la vremea respectiva,mi-a facut cea mai buna oferta de pe piata.
ca grad de comparatie pentru adaos , pe rascoala 1907 a platit 30 usd si peste o luna,a aparut in licitatii externe la 200 franci elvetieni.coroana romaniei si steaua,grade de cavaler si ofiter (impecabile) ,pret mediu de cumparare atunci 40 usd.acum,stiti la cat se vinde
ca grad de comparatie pentru adaos , pe rascoala 1907 a platit 30 usd si peste o luna,a aparut in licitatii externe la 200 franci elvetieni.coroana romaniei si steaua,grade de cavaler si ofiter (impecabile) ,pret mediu de cumparare atunci 40 usd.acum,stiti la cat se vinde