TIRG LA BUCURESTI
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
TIRG LA BUCURESTI
TIRGUL DE LA BUCURESTI IN PERIOADA DE 11/12-06-2005
Am o rugaminte catre cei ce au fost la acest targ sau vor fi la targurile viitoare.
Daca aveti posibilitatea si timpul va permite, descrieti putin atmosfera, participantii, ce piese au aparut , preturi , etc , pentru a putea sa ne facem cata de cat o imagine si noi cei care n-am fost.
Forumul acesta , in paranteza fie spus cel mai activ din Romania in domeniul numismaticii, ar trebui si trebuie sa suplineasca lipsa unui periodic in domeniu.
Asa ca vin cu ideea si indemnul adresat tuturor celor cuprinsi de acest microb , de a publica pe forum orice noutate , intrebare sau descoperire astfel incat sa fim practic revista careia cred ca toti ii simtim lipsa.
Daca aveti posibilitatea si timpul va permite, descrieti putin atmosfera, participantii, ce piese au aparut , preturi , etc , pentru a putea sa ne facem cata de cat o imagine si noi cei care n-am fost.
Forumul acesta , in paranteza fie spus cel mai activ din Romania in domeniul numismaticii, ar trebui si trebuie sa suplineasca lipsa unui periodic in domeniu.
Asa ca vin cu ideea si indemnul adresat tuturor celor cuprinsi de acest microb , de a publica pe forum orice noutate , intrebare sau descoperire astfel incat sa fim practic revista careia cred ca toti ii simtim lipsa.
TIRGUL BUCURESTI
LA ECEST TIRG AM VAZUT UNELE BANCNOTE FOARTE RARE PRECUM :600 si 1200 1941-1944 la pretul de aproximativ 60 000 000 bucata un specimen de 1 000 1934 la pretul de 47 000 000 foarte multe specimene comune cu preturi intre 50 si 150 de euro. Cam astea au fost rare iar restul sunt comune si uni dintre noi ne amagim cu faptul ca anumite bancnote sunt mai rare cind de fapt ele se gasesc in anumite colturi ale tari in cantitati mari si la preturi mici .Sa fac o paranteza referitor la acest subiect si anume : cind am inceput sa string bani vechi cei care se ocupau de ``vinzarea lor``, aveau tendinta de prosteala prin a spune ca acea bancnota este rara si nu prea se gaseste ca este scumpa ,ca si a dat multi bani pe ea ( cel putin la bancnotele : 5, 3 lei 1966 ,seria din 1952 si multe altele ). Am cumparat respectivele bancnote din Baia mare la preturi mici apropiate de cele trecute in catalog . uni dintre comercianti profita de naivitatea colectionarilor pentru a cistiga bani de pe urma unei pasiuni . am preferat sa merg la tirguri si sa-mi cumpar bancnotele dorite la preturi mult mai mici decit cele oferite de ``comercianti ambulanti`` din oras fara a mai cistiga ei o gramada de bani de pe urma celor care iau in serios aceasta PASIUNE.

Targ; majuscule
Multumesc NUMISMAT pentru informatia cu targul de la Bucuresti, personal imi este foarte utila.
Ai putea sa incerci sa nu mai scrii doar cu majuscule? Literele mari sunt rezervate pentru tipat si/sau sublinierea lucrurilor foarte importante.
Spor,
Stefan
Ai putea sa incerci sa nu mai scrii doar cu majuscule? Literele mari sunt rezervate pentru tipat si/sau sublinierea lucrurilor foarte importante.
Spor,
Stefan
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Re: Targ; majuscule
Aceeasi rugaminte am si eu.stfp scrie:
Spor,
Stefan