Inseamna ca am tzepuit citiva vechi clienti de-ai mei? M-as mira, cel putin unul din ei a luat de doua ori 1 si 20 lei 1996 cu 20 euro/set, o data prin 2005 si a doua oara acum citeva saptamini.
Mai tineti minte ca monedele de 5 bani 2006 se vindeau pe la 5 euro cand au aparut
Pe okazii am vazut destule monede din 1996 la cateva euro bucata, de aia ziceam. Este si acum un lot de 20 lei + 50 lei 1996 la pret de iceput 2EUR. Aviz pentru amatori
am 2 buc de 20 lei 1996 cu luciu de batere!Dar una din ele are o pata pe centru de culoare albastruie ca si cum ar fi fost incinsa! Stie cineva din dvs din ce motiv?
cristi_g scrie:am 2 buc de 20 lei 1996 cu luciu de batere!Dar una din ele are o pata pe centru de culoare albastruie ca si cum ar fi fost incinsa! Stie cineva din dvs din ce motiv?
Poate a fost bagata in vreo dulie de siguranta .
Cam asa se prezinta monedele folosite in acest scop.
Poate a fost bagata in vreo dulie de siguranta .
Cam asa se prezinta monedele folosite in acest scop.
m-am gindit si eu la asta ,dar daca siguranta incinge ,exista contact imperfect si atunci lasa si alte urme ca de la ap de sudura ori mon. mea nu are asa ceva .As cataloga-o aunc.Curios ca lucrul asta l-am obs. numai la mon de 20 lei