a vazut cineva un 20 lei 1884?
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
Exodus
am zis ca am vazut o moneda despre ce este vorba in subiect, si ma i-a lumea in suturi.........ce e asa de greu de inteles??????Aldor scrie:Nu mai faceti asa ceva, daca ati zis ceva, asumati-va cele zise ca nu sunteti copil. Mai bine nu mai ziceti nimic si gata. N-o sa se supere nimeni.
....mai bine imi retrag ce am zis si gata.........nu are rost sa ajut.........vad ca deja m-a facut lumea egoist, etc.......asta pentru ca am avut placerea sa ajut.
Ha Ha Ha..la ce-i scris mai jos de Aldor.....
Ultima oară modificat 14 Mar 2007, 23:03 de către Exodus, modificat 1 dată în total.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
stefan vasilita

va rog nu transformati acest topic. rezolvati-va problemele prin alte mijloace.
oricum eu tot nelamurit am ramas.
asadar. caut degeaba o piesa de aur care sa aiba pe ea anul 1884. totusi dnul exodus spuni ca a vazut una. credeti ca era falsa? sau ea chiar exista si mitul cu stantele refolosite e fals?
dnii dimo13 si vkladmario spun ca au fost batute cu aceleasi stante. cum imi dau seama de diferente?
asadar. caut degeaba o piesa de aur care sa aiba pe ea anul 1884. totusi dnul exodus spuni ca a vazut una. credeti ca era falsa? sau ea chiar exista si mitul cu stantele refolosite e fals?
dnii dimo13 si vkladmario spun ca au fost batute cu aceleasi stante. cum imi dau seama de diferente?
Nu am nici o problema cu exodus, dar se pare ca dansul are probleme cu oricine. Scuze daca am fost in afara topicii dar nici nu ma las "bazait" de o voce care nu are nimic de zis decat sa-si reverse propriile frustrari. Pana la urma incercam sa facem si noi ceva pentru pasiunea noastra comuna.stefan vasilita scrie:va rog nu transformati acest topic. rezolvati-va problemele prin alte mijloace.
-
Exodus
Nu cu oricine, numai cu cei care baga fitile si lovituri sub centura ca tine....he BERSERKR?berserkr scrie:Nu am nici o problema cu exodus, dar se pare ca dansul are probleme cu oricine. Scuze daca am fost in afara topicii dar nici nu ma las "bazait" de o voce care nu are nimic de zis decat sa-si reverse propriile frustrari. Pana la urma incercam sa facem si noi ceva pentru pasiunea noastra comuna.stefan vasilita scrie:va rog nu transformati acest topic. rezolvati-va problemele prin alte mijloace.
Nu te-am intrebat nimic, dar ai tot timpul ceva ''frumos'' de zis la persoana mea. Greu, foarte greu....no hai ca-mi uzez tastatura pe degeaba cu tine......mai bine spun ce stiu la intrebarea lui Stefan Vasilita!
-
Lauri
Daca imi permiteti: Personal am avut aceasta moneda in mini-colectia mea, sin pacate am vindut-o acum 4 ani la Munchen(tirg), avea exact aceleasi caracteristici ca moneda din 1883 dar anul era 1884.stefan vasilita scrie:va rog nu transformati acest topic. rezolvati-va problemele prin alte mijloace.
Salutari.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Puteati sa spuneti asa de la inceput, nu vad ce nevoie a fost de tot circul asta.Lauri scrie:
Daca imi permiteti: Personal am avut aceasta moneda in mini-colectia mea, sin pacate am vindut-o acum 4 ani la Munchen(tirg), avea exact aceleasi caracteristici ca moneda din 1883 dar anul era 1884.
Salutari.
Dar spuneti-mi totusi pentru ce aveti nevoie de inca un cont pe forum, de ce nu va ajunge unul.
ok, asta (cel putin pentru mine) e o mare noutate...Lauri scrie:Daca imi permiteti: Personal am avut aceasta moneda in mini-colectia mea, sin pacate am vindut-o acum 4 ani la Munchen(tirg), avea exact aceleasi caracteristici ca moneda din 1883 dar anul era 1884.stefan vasilita scrie:va rog nu transformati acest topic. rezolvati-va problemele prin alte mijloace.
Salutari.