50 bani 1910-1914

Căutați o piesă anume? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

vlahul
moderator
moderator

50 bani 1910-1914

Mesaj de vlahul »

Ma intereseaza cele 4 monede de 50 bani 1910-1914.
Ratusca Marusca
**
**

Mesaj de Ratusca Marusca »

Cu riscul de a ma repeta, dar cred ca merita pentru dumneavoasra, pe Lipscani sint 2 magazine, unul in gangul cu arte plastice (cu preturi mari), si unul mai aproape de Curtea Veche. Mai este un magazin al statului linga monumentul prostiei acela cu "cartoful". Sper sa va fie de folos, da nu le luati pe toate ca si eu mai trec pe acolo.
"...ceea ce este important, s-a intimplat inainte."
cristoph

Mesaj de cristoph »

cam scumpe locuri de aprovizionare pentru obiecte de colectie v-ati ales

eu va sugerez sa mai incercati din cand in cand cluburile de pe popa tatu si stefan cel mare , sau cand este targ la sutu decat sa cumparati de pe lipscani , acolo sunt preturi pentru "colectionari" din vest care ne viziteaza tara
Ratusca Marusca
**
**

Cu tot respectul, dar pe o parte dreptatea este de partea dumneavoastra, pe o parte de partea mea. Eu vinez abateri de matrita. Pot spune ca am achizitionat la un pret de nimic o moneda de 5 lei 1880 forte buna, cu defect de batere la litera E din nihil sine deo.
Eu zic ca merita vizitate locurile acelea din cind in cind, pt ca nici o data nu se stie de unde sare iepurele...?
cristoph

Mesaj de cristoph »

eu am mai dat niste sugestii , cu cat mai multe cu atat mai bine
Ratusca Marusca
**
**

Doamne fereste de a face reclama. Imi cer scuze de mii de ori daca asa s-a interpretat. Numai ca lunar trec pe acolo macar si pt a cumpara monedele ca sa ramina in tara, decit sa plece afara. Saptamina trecuta am achizitionat de la unul din aceste magazine, tot o moneda cu defect de matrita de 10 bani gauriti 1906.Mai bine la mine decit la altii.
Am vrut sa ii dau o solutie pt a-si intregi colectia si nimic mai mult de atit. Si eu tot pe cele romanesti sint axacta in principal. Inca o data imi pare rau daca s-a interpretat gresit.
dimo13

Mesaj de dimo13 »

Ratusca Marusca scrie:Cu riscul de a ma repeta, dar cred ca merita pentru dumneavoasra, pe Lipscani sint 2 magazine, unul in gangul cu arte plastice (cu preturi mari), si unul mai aproape de Curtea Veche. Mai este un magazin al statului linga monumentul prostiei acela cu "cartoful". Sper sa va fie de folos, da nu le luati pe toate ca si eu mai trec pe acolo.
Care e magazinul asta "al statului", ca m-ati facut curios? :? Langa "teapa lui Ghildus? Sa nu fie cumva ...cel de pe Academiei?... :D
Ratusca Marusca
**
**

Da, cel de la Academie. Nu zic mai mult sa nu fiu acuzata de reclama.
cristoph

Mesaj de cristoph »

dupa cum ati vazut am modificat acel mesaj imediat , asa ca numai faceti atat tam-tam

mai vizitam si eu din cand in cand acele magazine din zona si stiu ca erau preturi foarte mari , cred ca am cumparat de vreo 2-3 ori niste monede romane de bronz pentru ca aratau foarte bine si mai mult din curiozitate

pana la urma este un topic de vanzare-cumparare asa ca se poate scrie orice aici , nu vad dece va suparati asa rau , am crezut ca poate aveti un magazin in zona si va faceti putina reclama , care nu este nici o problema
Ratusca Marusca
**
**

Nu m-am suparat ca sint o fire copilaroasa, dar nu stiu exact ce avem voie si ce nu si nu doresc sa aduc vreo ofensa acestui forum. Sint de pricipiu ca:" la barza chioara ii face Dumnezeu cuib". Asa ca eu ajung la acele locatii exact cind e ceva pt portofelul meu, mai ales ca nu doresc sa le comercializez mai departe. Cine stie, poate acest site ma va ajuta sa gasesc in viitor mostenitorul colectiilor mele ?
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Ratusca Marusca scrie:Nu m-am suparat ca sint o fire copilaroasa, dar nu stiu exact ce avem voie si ce nu si nu doresc sa aduc vreo ofensa acestui forum.
Daca ati fi afisat un banner al vreunui magazin atunci ar fi fost altceva, dar asa sa indrumati pe cineva spre o sursa unde ar putea sa gaseasca ceva ce cauta, nu ma deranjeaza.
ZAR

Mesaj de ZAR »

Ratusca Marusca scrie:Eu vinez abateri de matrita.
Am de vanzare un 500 lei 1944 aUNC cu surplus de material (intre ''500'' si ''lei'' - flan umflat).Dati-mi PM daca va intereseaza si rog sa ma scuze dl. vlahul ca am intervenit off-topic.
Ultima oară modificat 12 Feb 2008, 14:35 de către ZAR, modificat 1 dată în total.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Nu ma supar, ma deranjeaza sfaturile astea aiurea. Pentru cei sfatosi: ANUNTURILE DIN ACEST FORUM SE ADRESEAZA FORUMISTILOR!
ZAR

Mesaj de ZAR »

Dl. vlahul va pot oferi 1910 si '12 ambele VF la 5 lei/buc.
vlahul
moderator
moderator

Re: 50 bani 1910-1914

Mesaj de vlahul »

vlahul scrie:Ma intereseaza cele 4 monede de 50 bani 1910-1914.
Mai imi trebuie 1911.
Scrie răspuns