Monede comemorative

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
vasil

Monede comemorative

Mesaj de vasil »

Monedele emise de BNR dupa 1983 (comemorative) gen Atlanta, FAO, Anglia, Nagano, Saguna, etc...sunt de interes numismatic sau nu merita sa imi bat capul cu ele? Am intalnit pareri pro si contra....
florin232

Mesaj de florin232 »

Aici intervine subiectivismul... Eu, spre exemplu, sunt total nemultumit de felul in care se vand, de modalitatile prin care sunt strecurate pe sub mana, unor persoane mai influente, de tirajul lor si nu in ultimul rand de calitatea lor. Personal, prefer sa imi dau banii pe cele de circulatie romanesti, in special, de a caror valoare si calitate ma pot bucura. Repet, insa: este o problema ce tine de consideratia fiecaruia...
marius_VN
**
**

Mesaj de marius_VN »

de unde se pot cumpara monezile comemorative inafara de la okazii sau alti colectionari?
monezile alea de pe site-ul monetariei statului? nu am vazut nici un pret pe acolo .
sorin70

Mesaj de sorin70 »

marius_VN scrie:de unde se pot cumpara monezile comemorative inafara de la okazii sau alti colectionari?
monezile alea de pe site-ul monetariei statului? nu am vazut nici un pret pe acolo .
Daca ajungi in prima zi cand sunt puse in vanzare le poti lua de la BNR Bucuresti.
La ultimele emisiuni s-au epiuzat foarte repede.
Daca nu ajungi le poti lua mai tarziu la pret dublu de la niste magazine din Bucuresti.
dorelb

Mesaj de dorelb »

Teoretic monedele comemorative emise de BNR se putea lua de la orice filiala BNR.De citiva ani sunt numai citeva filiale locale care le pot comercializa.Pe mine nu ma pasioneaza aceste monede, dar stiu ca este relativ greu sa le prinzi la filialele BNR mai ales emisiunile reduse. Asa ca mai usor le gasesti pe okazii sau la colectionari cu prieteni la monetarie ori BNR. Dar costa mai mult.
consult

Mesaj de consult »

Exista totusi o serie de astfel de emisiuni numismatice care au ramas "pe stoc", cel putin la Sucursala Bucuresti. Aici exista o lista cu aproximativ 30 de astfel de emisiuni inca disponibile, care pot fi cumparate oricand, la preturile oficiale (unele preturi au fost totusi actualizate, nemaifiind cele cu care au fost puse in vanzare acum 2-3 ani). De exemplu, Vulturul de la Apahida se vinde acum cu aprox. 210 ron, fata de - cred - 135 ron cat a fost pretul initial de prin 2003.
Asi the wizard
*
*

Mesaj de Asi the wizard »

am o lista luata saptamana asta de la sucursala din Bucuresti:
http://www.clicknet.ro/crazyclockwork/scan.pdf
Asi the wizard
*
*

consult Trimis: Joi Iun 08, 2006 2:36 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

Exista totusi o serie de astfel de emisiuni numismatice care au ramas "pe stoc", cel putin la Sucursala Bucuresti. Aici exista o lista cu aproximativ 30 de astfel de emisiuni inca disponibile, care pot fi cumparate oricand, la preturile oficiale (unele preturi au fost totusi actualizate, nemaifiind cele cu care au fost puse in vanzare acum 2-3 ani). De exemplu, Vulturul de la Apahida se vinde acum cu aprox. 210 ron, fata de - cred - 135 ron cat a fost pretul initial de prin 2003.
pai probabil se datoareaza intr-o masura si faptului ca este din aur.
skortzy

Mesaj de skortzy »

Mai trebuie precizat faptul ca la preturile din lista se adauga TVA :)
Asi the wizard
*
*

toate preturile includ tva, dupa cum scrie si la subsol, in fisier
skortzy

Mesaj de skortzy »

Scuze, nu am fost atent :)
Eu am primit la Cluj o lista similara si preturile, desi erau aceleasi, nu contineau TVA ;)
Scrie răspuns