bucuresti

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
stefan vasilita

bucuresti

Mesaj de stefan vasilita »

in bucuresti gasesti o multime de magazine ce vand monede.:Galeria Numismatica(str Academiei 37-langa Senat) sau Zimbrul Carpatin-Selari) au preturi mari dar gasesti lucruri frumoase.
apoi mag. de antichitati in special pe Lipscani-Hanul cu tei etc.monede banale la preturi accpetabile
magazine specializate sunt putine iar sa gasesti ceva bun tine de noroc. spre ex recent am vazut intr-o consignatie langa Capsa monede de 5 lei serie completa(80 81 82 83 84 85 01) la 100euro bucata. sa vinzi 5 lei 1880 la acela si pret cu 5 lei 1901?( stara vf ambele)
rezonabil pt 1901 dar ecscrocherie pt a doua.
cartelcoserv

Re: bucuresti

Mesaj de cartelcoserv »

stefan vasilita scrie:in bucuresti gasesti o multime de magazine ce vand monede.:Galeria Numismatica(str Academiei 37-langa Senat) sau Zimbrul Carpatin-Selari) au preturi mari dar gasesti lucruri frumoase.
apoi mag. de antichitati in special pe Lipscani-Hanul cu tei etc.monede banale la preturi accpetabile
magazine specializate sunt putine iar sa gasesti ceva bun tine de noroc. spre ex recent am vazut intr-o consignatie langa Capsa monede de 5 lei serie completa(80 81 82 83 84 85 01) la 100euro bucata. sa vinzi 5 lei 1880 la acela si pret cu 5 lei 1901?( stara vf ambele)
rezonabil pt 1901 dar ecscrocherie pt a doua.
vreau si eu adresa respectiva,va rog..cat se poate de repede...poate mai prind un kilipir...
:))
florin232

Mesaj de florin232 »

M-ar interesa si pe mine.... Cine stie poate fac si eu o afacere cu 1901 :)))). Daca cunoasteti adresa exacta va rog anuntati-ma si pe mine in forum m-ar interesa 2 din aceste monede.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

florin232 scrie:M-ar interesa si pe mine.... Cine stie poate fac si eu o afacere cu 1901 :)))). Daca cunoasteti adresa exacta va rog anuntati-ma si pe mine in forum m-ar interesa 2 din aceste monede.
va rog,stati la coada,eu am fost primul.dupa ce iau eu o moneda din ele,puteti alege din ce ramane...
:lol:
florin232

Mesaj de florin232 »

cartelcoserv scrie:
florin232 scrie:M-ar interesa si pe mine.... Cine stie poate fac si eu o afacere cu 1901 :)))). Daca cunoasteti adresa exacta va rog anuntati-ma si pe mine in forum m-ar interesa 2 din aceste monede.
va rog,stati la coada,eu am fost primul.dupa ce iau eu o moneda din ele,puteti alege din ce ramane...
:lol:
Si daca respectiva moneda are o zgarietura mare sau e foarte tocita, ceva de genul good, nu ar fi de-a dreptul comic??? Mie mi se pare greu de crezut ca acel an (ca moneda ma refer) a ajuns pe rafturile unui magazin de antichitati si ca se vinde la acelasi pret cu restul. Hilar de-a dreptul ar fi ca respectivul magazin sa nu vanda decat la lot respectivele monede, asftel ajungandu-se la 700 eur in schimbul ei.
stefan vasilita

pentru cine e interesat

Mesaj de stefan vasilita »

cererea fiind mare nu am de facut decat urmatoarele precizari:
1)magazinul respectiv este langa cofetaria Capsa si Carturaresti. sau, pentru cunoscatori Edgar's pub.strada cred ca se numeste Edgard Quinet. alte pct de reper: cercul militar si universitaea
2)din cate am vazut si din cate ma pricep(si cred ca am vre-o 5-6 ani experienta) monedele nu prezentau zgarieturi gauri sau lovituri. nu se deosebeau spre exedmplu de ce ma pe acasa.
3)in leg cu pretul va rog sa aveti in vedere ca e un mag. de antichitati. nu e unul specializat pe monede.se gasesc la preturi mari(si nu numai aici)kopeici de argint ale lui Nicolae 2 1894-1917 la 30 lei noi pe 6 bucati(nu necirculate). sau taleri ai lui maria Theresia cu s.j. la un pret...
sala dalles e un al exemplu de magazin paradoxal. piese pe care n-as da 3 lei(1$) sunt date cu 30-50-70 lei.
alte exempe ar fi mag di lipscani. un prieten (inscris pe forum sub numele d stolapin) a cumparart o piesa bizantina a lui vasile II ae cu 50000 acum 1an jumatate
sunt magazine si magazine in bucuresti
vasil

Mesaj de vasil »

Nu ati putea face un clasament mai detaliat al magazinelor din Bucuresti (daca tot ati inceput subiectul asta...)? Sa stie si provincia ce sa viziteze daca da o raita prin capitala.... :D
florin232

Mesaj de florin232 »

Intr-adevar sunt cateva magazine in Bucuresti unde mai pica si raritati sau monede in stare buna. Ca fapt divers, numai anul acesta, am cumparat de la acelasi magazin un 5 lei 1906 BU cu 250 lei sau 1 leu 1894 XF cu 30 lei noi.
Scrie răspuns