Lista persoanelor pe care va recomandam sa-i evitati

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

sunt curios daca cineva le va da celor din grupul respectiv cu legea 601 la gioale...
:?:
cristoph

Mesaj de cristoph »

sa dea in judecata yahoo :shock: ,

de data asta cred ca numai incalc nici o lege am dat un simplu link spre alt forum , deci nu este postat direct adresa aici
valentina
**
**

Mesaj de valentina »

Vorbind de persoane dubioase eu si sotul meu am descoperit una, sau mai bine zis unul, la magazinul de suveniruri al cetatii Rasnov.Un nene cam la 60 si ceva, a incercat sa ne vanda o moneda care nu valora mai mult de 100 lei la 150 de euro.Povestea e mai lunga si nu foarte interesanta, dar daca ajungeti prin zona nu cumparati monede de la acest tip.
My advice :!:
Hunter`

Mesaj de Hunter` »

Utilizatorul "digitalin" (M. S. A.) de pe okazii.ro nu ridica coletul ramburs si joaca un teatru ieftin cum ca eu nu i l-as fi expediat. In realitate, si-a batut joc nu numai de mine, ci si de alti utilizatori in ultima vreme, iar daca va uitati la comentariile sale o sa va lamuriti...
boonicootza

Mesaj de boonicootza »

Hunter` scrie:Utilizatorul "digitalin" (M. S. A.) de pe okazii.ro nu ridica coletul ramburs si joaca un teatru ieftin cum ca eu nu i l-as fi expediat. In realitate, si-a batut joc nu numai de mine, ci si de alti utilizatori in ultima vreme, iar daca va uitati la comentariile sale o sa va lamuriti...
Uite, din cauza unora ca asta nu mai trimit eu niciodata prin ramburs.
sebii

Mesaj de sebii »

Hunter` scrie:Utilizatorul "digitalin" (M. S. A.) de pe okazii.ro nu ridica coletul ramburs si joaca un teatru ieftin cum ca eu nu i l-as fi expediat. In realitate, si-a batut joc nu numai de mine, ci si de alti utilizatori in ultima vreme, iar daca va uitati la comentariile sale o sa va lamuriti...
si eu am avut probleme cu el...la inceput am crezut ca e un om de cuvant, chiar mi-a facut o pagina de net, apoi mi-a zis ca mi-a trimis niste mesaje prin acea pagina, mesaje care nu au ajuns la mine si din acea cauza el si-a schimbat parerea despre mine si numai ca nu m-a facut pe neserios. astea toate dupa ce a licitata in ianuarie si el inca nu luase comenzile in martie. in sfarsit, eu i-am interzis accesul la licitatiile mele pe okazii
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Se pare ca din ce in ce mai multi din ce vad acolo...
cristi_g

Mesaj de cristi_g »

Mai acum 2 luni dadea lectii de moralitate pe acest forum! :x
GLV

Mesaj de GLV »

cristi_g scrie:Mai acum 2 luni dadea lectii de moralitate pe acest forum! :x
Morala lui se duce de rapa.Si unui cunoscut de-al meu i-a venit retur de la el.Rusine.
sebii

Mesaj de sebii »

GLV scrie:
cristi_g scrie:Mai acum 2 luni dadea lectii de moralitate pe acest forum! :x
Morala lui se duce de rapa.Si unui cunoscut de-al meu i-a venit retur de la el.Rusine.
ma intreb ce motiv a mai avut de data asta :shock:
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Nu am intentia de a-i lua apararea si nici de a minimiza cele scrise mai sus, insa in cazul meu mi-a platit in avas si vanzarea s-a desfasurat in conditii bune, desi la un moment am avut temeri.

Precizez ce am vrut sa spun prin "la un moment am avut temeri": temeri cauzate de scaderea calificativului, iar acestea s-au dovedit in cazul meu nejustificate.
Ultima oară modificat 06 Mai 2008, 11:28 de către andi_codescu, modificat 1 dată în total.
Bogdan R

Mesaj de Bogdan R »

andi_codescu scrie:Nu am intentia de a-i lua apararea si nici de a minimiza cele scrise mai sus, insa in cazul meu mi-a platit in avas si vanzarea s-a desfasurat in conditii bune, desi la un moment am avut temeri.
Si eu am avut o tranzactie cu dl. digitalin.
Totul a mers bine, nu au fost probleme.
MariusMs
*
*

Mesaj de MariusMs »

Aseara am observat ca dl. digitalin a fost suspendat definitiv de pe okazii.
Interesant cum o persoana care este serioasa pana la un moment dat devine dintrodata neseriosa :idea: .....Pacat
digitalin

DigitalIN

Mesaj de digitalin »

Buna ziua,

Daca mai exista useri ai acestui forum care au ceva de spus impotriva lui <digitalin>, rog frumos sa scrie cat mai repede... ca raspuns la initiativa lui Hunter.

Va "multumim" anticipat,

<digitalin>
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Mai sus s-au facut niste afirmatii la adresa dvs, de ce nu raspundeti la acestea in loc sa folositi acest ton ironic?
Scrie răspuns