1 leu 1874
1 leu 1874
face 18 eur moneda asta? ce parere aveti?
- Fişiere ataşate
-
- b1dd_1.jpg (40.55 KiB) Vizualizat de 10994 ori
-
- b32e_0.jpg (3.31 KiB) Vizualizat de 10994 ori
Eu nu pot fi mai exact. Cereti vinzatorului un scan asupra caruia nu a actionat cu programul Photoshop sau Photoimpact. Va asigur ca se pot face minuni dintr-o moneda de slaba calitate chiar si cu cel mai slab program de editare de imagini. Cel care a "umblat" la poza nu si-a pierdut timpul incercind sa strice imaginea monedei...
am primit moneda de 1 leu 1874.
desi ipoteza domnului banivechi aproape ca ma convinsese ca poza a fost editata, moneda arata foarte bine iar acele nuante de blue..nu stiu de ce au iesit in poza, in realitate nu exista..
trebuie sa fie o moneda speciala daca ia diferite nuante cand este pozata
o s-o pun pe okazii cu 100 eur
glumesc bineinteles...
desi ipoteza domnului banivechi aproape ca ma convinsese ca poza a fost editata, moneda arata foarte bine iar acele nuante de blue..nu stiu de ce au iesit in poza, in realitate nu exista..
trebuie sa fie o moneda speciala daca ia diferite nuante cand este pozata
Exista "variante" pentru aceasta piesa la litera L din LEU? (Altele decat L intrerupt sau neintrerupt?)
Dintr-o poza prea putin detaliata, mi se pare ca litera L difera la partea orizontala (cel putin fata de imaginile de pe RC).
Dintr-o poza prea putin detaliata, mi se pare ca litera L difera la partea orizontala (cel putin fata de imaginile de pe RC).
- Fişiere ataşate
-
- 1leu1874_L.jpg (2.92 KiB) Vizualizat de 9144 ori
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
-
Cristian Ciuplea

Monede din argint , frecate cu o carpa sau carpa + pasta, par sa aiba( pe poze ) o tenta de bleu.claus scrie:am primit moneda de 1 leu 1874.
trebuie sa fie o moneda speciala daca ia diferite nuante cand este pozatao s-o pun pe okazii cu 100 eur
glumesc bineinteles...
-
Raskolnikov21

Domnule ''Capa'', in poza postata de dvs este vorba de moneda de 1 leu 1874 care a fost de vanzare pe ebay ? Daca da am observat si eu o mica diferenta in cea ce priveste litera ''L'' din LEU. Se poate sa fie o varianta? Fals ma indoiesc ca ar fi fost, arata prea bine. Poate cel care a achizitionat-o este coleg cu noi pe forum si ne poate lamuri. Multumesc !