cgb.fr ?
cgb.fr ?
buna ziua am si eu o rugaminte daca poate cineva sa ma ajute vreau sa fac cateva cumparaturi de pe www.cgb.fr daca a cumparat cineva? si poate sa-mi dea cateva detalii
- cum se face plata catre ei, nu am paypal, pot sa pun bani direct n contul lor si sa primesc coletul?
- am inteles ca la peste 80 de euro taxele postale ar fi gratuite ... daca asa este si nu se mai adauga nici o alta taxa
- si daca ar mai trebuii sa stiu alceva
va multumesc
- cum se face plata catre ei, nu am paypal, pot sa pun bani direct n contul lor si sa primesc coletul?
- am inteles ca la peste 80 de euro taxele postale ar fi gratuite ... daca asa este si nu se mai adauga nici o alta taxa
- si daca ar mai trebuii sa stiu alceva
va multumesc
-
cristoph
-Am cumparat de mai multe ori de la ei, plata am facut-o online cu un card Taifun de la Bancpost. Se pot folosi si alte tipuri de card, vedeti online ce accepta.
-Da, la cumparaturi peste 80 euro nu platiti taxe postale.
-Firma e foarte serioasa, o recomand.
Daca o sa luati de mai multe ori de la ei o sa primiti din cand in cand cataloage de licitatie, gratuit.
-Da, la cumparaturi peste 80 euro nu platiti taxe postale.
-Firma e foarte serioasa, o recomand.
Daca o sa luati de mai multe ori de la ei o sa primiti din cand in cand cataloage de licitatie, gratuit.
''Orice ar fi sã ne aducã viitorul ºi oricât de mult ar trebui sã suferim, nu încetaþi a cultiva ceea ce a fost ºi trebuie sã rãmânã specificul sufletului românesc: credinþa, vrednicia, setea de libertate ºi dreptate precum ºi omenia cea mai deplinã faþã de semeni''
Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
Pentru cei care au cumparat de pe acest site: cum v-au livrat piesele? Prin posta pur si simplu (scrisoare ori recomandata)? Ati avut probleme cu pierderea lor / deschiderea scrisorii de catre posta ?
"I always arrive late at the office, but I make up for it by leaving early" - Charles Lamb
http://ciclist.wordpress.com/
http://ciclist.wordpress.com/
Mi-au trimis piesele ( de fapt am cumparat doar bancnote) in plic recomandat, din hartie groasa, speciala.
Uneori fiind si cate un catalog inauntru, plicul era destul de gros si de greu dar nu am avut nici o problema la posta si nici nu am vazut urme de incercare de deschidere.
Uneori fiind si cate un catalog inauntru, plicul era destul de gros si de greu dar nu am avut nici o problema la posta si nici nu am vazut urme de incercare de deschidere.
''Orice ar fi sã ne aducã viitorul ºi oricât de mult ar trebui sã suferim, nu încetaþi a cultiva ceea ce a fost ºi trebuie sã rãmânã specificul sufletului românesc: credinþa, vrednicia, setea de libertate ºi dreptate precum ºi omenia cea mai deplinã faþã de semeni''
Ati colaborat de mult cu ei?Bogdan R scrie:Mi-au trimis piesele ( de fapt am cumparat doar bancnote) in plic recomandat, din hartie groasa, speciala.
Eu am cum parat de la domul Aldor niste bacncnote care au fost expediate in aceleasi conditii, bancnotele nu au patit nimic dar plicul fusese destul de varzuit ca sa se vada ce este inauntru. Am renuntat sa protestez la Posta cand am vazut stampila:
SRI - verificat antitero.
Talerul şi mahmudeaua sunt a omului nebun.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete.
Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete
La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava
Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava,
Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte
Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete.
Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete
La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava
Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava,
Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte
Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
-
Tudor C
- Tanatos2912

Stati linistiti , stampila pare a fi de la G4S .
www.g4s.com
www.g4s.ro
Sunt baietii cu blindatele care transporta bani de la banci, magazine , etc.
www.g4s.com
www.g4s.ro
Sunt baietii cu blindatele care transporta bani de la banci, magazine , etc.