25 lei 1906
Ceva imi spune ca fotograful nu a fost de acord nici cu postarea primei poze, nu mai vorbesc de mentionarea celorlalte, nu de alta dar si el s-a chinuit foarte tare pt a-i fi acordata permisiunea de a le fotografia. Problema ar fi ca e foarte probabil ca respectivul fotograf sa aiba acum probleme din cauza acestor fotografii...
Eu cred ca "a instraina" la poze este echivalent cu a le posta intr-un forum. Informatia unei poze nu sta in suportul ei ci in imagine
Apoi ce atatea secrete? Riscam sa transformam un topic public intr-unul unde numai initiatii stiu despre ce e vorba. Nu stiu cine-i fotograful, n-am auzit despre aceasta intriga nimic pana acum. Deja cred ca un lucru care n-are mare importanta s-a transformat in ceva care poate duce la conflict. Mai bine stergeti pozele cu totii si uitati conversatia. Mare lucru, o gramada de monede de aur asezate in varii forme. Pana la urma cine le-a dorit le-a copiat de-aici (eu unul nu).
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
- tripleseven

Si eu am fotografia cu gramada de galbeni C2 postata de marcus aurelius !
Am primit-o si eu in urma cu cateva luni, cu aceleasi conditii, adica sa nu o public sau sa nu spun de la cine o am pt ca ar fi facuta la o institutie bancara si cel care a facut-o ar avea probleme... samd ! Vad ca nu sunt singurul care a primit-o cu conditii !
Am primit-o si eu in urma cu cateva luni, cu aceleasi conditii, adica sa nu o public sau sa nu spun de la cine o am pt ca ar fi facuta la o institutie bancara si cel care a facut-o ar avea probleme... samd ! Vad ca nu sunt singurul care a primit-o cu conditii !
Ultima oară modificat 28 Iul 2008, 09:26 de către tripleseven, modificat 1 dată în total.
- marcus aurelius

D-le roantichitati, imi cer scuze daca considerati ca v-am jignit. Nu a fost intentia mea, doar ca "informatia" dvs. cu privire la niste monede cunoscute, la care se cinoaste tirajul, care sunt publicate si oricine le poate vedea, mi se pare fara nici o valoare. Daca nu ati dorit sa le publicati, nu vad rostul sa le mentionati.
Pt monedele Carol 2 aveti dreptate partial. Poze pe net se mai gasesc (ca deh au fost din abundenta la licitatii in ultimii ani). Dar tirajul, eu inca nu il cunosc. Dumneavoastra?marcus aurelius scrie:...monede cunoscute, la care se cinoaste tirajul, care sunt publicate si oricine le poate vedea, ...
Cat despre imaginea celor 2 poli din 1868, eu inca nu am vazut o poza a unuia dintre ei. Singura imagine cunoscuta (si pe care o poti intalni pe net) este cea prezentata in pliantul de monetarie si respectiv imaginea replicilor din 2005. Si sunt sigur ca majoritatea dintre noi poate spune la fel. Iar despre tirajul acestei emisiuni, exista de asemeni controverse.

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- tripleseven

Ce actiune puerila! Ca la gradinita ! Daca fotograful voia ca poza lui sa ramana in cerc restrans atunci trebuia sa-si aleaga mai bine "prietenii" carora a trimis fotografia !florin232 scrie:Ceva imi spune ca fotograful nu a fost de acord nici cu postarea primei poze, nu mai vorbesc de mentionarea celorlalte, nu de alta dar si el s-a chinuit foarte tare pt a-i fi acordata permisiunea de a le fotografia. Problema ar fi ca e foarte probabil ca respectivul fotograf sa aiba acum probleme din cauza acestor fotografii...
- marcus aurelius

Da, aveti dreptate, tirajul nu e cunoscut, sau cel putin nu e publicat. Ma refeream la faptul ca nu sunt unicate, exista suficiente exemplare. Piesa din 1868 este intradevar interesanta, insa faptul ca cineva detine imaginea si nu o face cunoscuta e egal cu 0.Yu_L.Yan scrie:Pt monedele Carol 2 aveti dreptate partial. Poze pe net se mai gasesc (ca deh au fost din abundenta la licitatii in ultimii ani). Dar tirajul, eu inca nu il cunosc. Dumneavoastra?.marcus aurelius scrie:...monede cunoscute, la care se cinoaste tirajul, care sunt publicate si oricine le poate vedea, ...
http://cgi.ebay.com/ROMANIA-CAROL-I-190 ... otohosting
o alta piesa 25 lei...in stare mult mai buna..cum vi se pare pretul?
o alta piesa 25 lei...in stare mult mai buna..cum vi se pare pretul?
Cca 670 euro, Piesa cu relief intact dar putin zgariata in portiunile plate. Oricum un XF real. Si inca tot nu e 700. Sunt curios cate licitari sunt si la cat iese.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
- Tanatos2912

- marcus aurelius

- Tanatos2912

- marcus aurelius

- andi_codescu

Referitor la imaginile de care s-a discutat atat de mult, cele ale gramezii de galbeni. Simt nevoia sa ma bag si eu in vorba. Daca sunt ale unui particular, discretia e de inteles. Daca insa sunt de la muzeul BNR, atunci nu cred ca e nici un secret. Muzeul acela e public chiar daca se poate vizita foarte greu. E posibil insa ca in interiorul sau sa nu se poata permite fotografierea, caz in care discretia ar fi iar de inteles.