Magazine de antichitati din Bacau

Moderatori: Deus, Comboloi

nero

Magazine de antichitati din Bacau

Mesaj de nero »

Prin BC stiti anticariate de unde se pot achizitiona monede si bancnote?
vasil

Mesaj de vasil »

Sunt dar cam putine:

Spre Orizont, vizavi de cimitirul central, la semafor, la parterul blocului de langa piata...pe langa gogoserie, nimeresti tu. Au monede vechi si straine (au si aur), calitatea monedelor nu este cea mai buna. Au si bancnote, nu le-am studiat, pentru ca eu colectionez doar monede.

Cafeneaua literara vinde pe langa carti si monede (nu stiu daca sunt si bancnote). Se gaseste la parterul blocului aflat vizavi de General Proiect, in spatele Teatrului de vara, langa un centru medical de analize. Afacerea se pare ca afost preluata de curand de altii, asa ca sunt de abia la inceput....dar am auzit ca in trecut oferta era destul de buna.

In bazar, la rusi, se mai gasesc monede si bancnote. Cauta-l pe d-nul Cornel. De la el poti afla adresa altor colectionari.

Ar mai fi un anticariat pe Mioritei, pe care nu l-am vizitat, asa ca nu stiu daca se ocupa si cu numismatica.

Si ar mai fi intalnirea colectionarilor de duminica dimineata de la muzeul Antonescu, unde poti cunoaste colectionari de toate varstele care isi desfac sau schimba colectiile.....prilej cu care se lasa cu numeroase oferte.
nero

Mesaj de nero »

k, multumesc !
de cafenea stiam, dar e inchisa acum cred ca de vreo 2 luni.
am trecut pe acolo si au spus ca deschid zilele astea.
vasil

Mesaj de vasil »

Am trecut azi pe acolo si era deschisa. Oferta este redusa, dar mi-au spus ca vor avea cateva achizitii peste 3 saptamani.
nero

Mesaj de nero »

redusa e putin spus .
nu mai au nik interesant. nici din argint nu mai au, nici bancnote nu mai au.
am trecut si eu dar parca vechii proprietari erau mai atenti cu partea asta de numismatica atata cat era ea.
vasil

Mesaj de vasil »

Am fost si la anticariatul de pe Mioritei. Vand numai carti...
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

pai...la anticariat carti se vand...la antichitati mai gasesti monede...
vasil

Mesaj de vasil »

Teoretic asa e. Dar uite, Cafeneaua literara care este un anticariat care vinde si monede, probabil ca sa atraga mai multi clienti. Dupa ce te-ai uitat intr-un clasor, iti odihnesti ochii pe carti si invers.
vasil

Mesaj de vasil »

Ahamm

Incepand de astazi Cafeneaua Literara nu mai exista. In locul ei va fi o alimentara bine aprovizionata :? . Se pare ca detinatorul spatiului a marit chiria si baietii de la cafenea nu au putut rezista. Pacat, in ultima vreme adusesera bancnote romanesti si straine in stare foarte buna.

Vorba aceea: "Mangiare deinde filosofare"
nero

Mesaj de nero »

am vazut si eu. toata vara a fost inchis si acum gata s-a desfiintat.
oare ce s-a intamplat cu marfa? :D
nu mai am de unde sa mai cumpar monede si bancnote .
gata s-a terminat.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Sunt convins ca va aparea un alt loc de intalnire si mai devreme sau mai tarziu si un site...
dorelb

Mesaj de dorelb »

Desi sunt din Onesti, ajung destul de rar prin bacau. A fost recent pe la magazinul de la orizont. Erau ceva monede, mai ales din argint dar cel putin la cele romanesti starea era destul de proasta iar preturile relativ mari.
vasil

Mesaj de vasil »

Asa este, magazinul de pe Orizont exceleaza la preturi mari. 20 kreuzer 1800 VG- 80 ron, 1 korona 191x VF 40 ron, etc. In sfarsit este un magazin de antichitati, nu de numismatica. Uneori dupa ce rastorni tot maldarul de monede mai gasesti si cate o surpriza...
Se aude un zvon, ca s-ar organiza "Toamna colectiilor" la Bacau. Se cauta sponsori deocamdata....nu este inca nimic fixat.
dorelb

Mesaj de dorelb »

Anul trecut parca s-a organizat in octombrie. stiu ca filiafa societatii filatelice bacau este organizatoarea. sa speram ca se organizeaza si in acest an si poate voi putea ajunge si eu.
nero

Mesaj de nero »

in locul cafenelei literare nu a aparut o alta alimentare ci s-a extins cea de alaturi.
Scrie răspuns