2 bani 1881

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

Cristian Ciuplea scrie:Stimate d-le Ovidiu,

imi pare rau , dar nu cunosc pagina d-lui Aldor !
Daca nu o cunosc , nu aveam cum sa copiez pozele, cum ati afirmat dvs.
Repet, moneda a fost la mine, ca statiune de tranzit , spre o alta colectie.

Eu sunt perfect convins ca va pricepeti la gradele de conservare !
Prin mica comparatie " proba rara - moneda rara ca an " nu doream decit sa afirm ca tot 2 bani 1881 Domn, in UNc, ar fi piesa mai interesanta
Deci domnule Cristian Ciuplea eu daca am afirmat ceva am avut o "baza" si am sa postez amandoua "variantele" aici ca sa va convingeti si d-vs si ceilalti colegi ca nu arunc cu vorbe in vant ... pozele pe care le-ati atasat d-vs sunt exact identice , practic aceleasi ,fara indoiala cu cele de pe noul site... deci sa inteleg ca cel care a cumparat aceasta moneda prin a d-vs "statiune de tranzit " poseda fotografii identice cu ale dumneavoastra ? sau vi le-a trimis dupa ce moneda a ajuns in colectia lui pentru ca nu ati avut timp sa faceti poze? eu unul sunt putin confuz... :noidea:
in fine cred ca pozele vorbesc de la sine....prima este cea postata de dumneavoastra iar a doua cea de pe site. vedeti vreo diferenta?!...
Fişiere ataşate
1.jpg
1.jpg (96.52 KiB) Vizualizat de 8196 ori
2.jpg
2.jpg (64.93 KiB) Vizualizat de 8196 ori
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Eu zic, ca nu mai are niciun sens continuarea acestei discutii, in plus este si offtopic. Este foarte simplu, si eu, si d-l Ciuplea avem imaginile din aceeasi sursa. Aceeasi persoana, care le-a incarcat si pe site.
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

Aldor scrie:Eu zic, ca nu mai are niciun sens continuarea acestei discutii, in plus este si offtopic. Este foarte simplu, si eu, si d-l Ciuplea avem imaginile din aceeasi sursa. Aceeasi persoana, care le-a incarcat si pe site.
exact. doar ca dansul e suparat pentru ca eu l-am acuzat ca ar fi copiat acele imagini... oricum nici eu nu mai am intentia de a continua discutia , nu mai are nici un sens
numai bine
Cristian Ciuplea

Mesaj de Cristian Ciuplea »

Stimate d-le Ovidiu,

nu trebuie sa ma justific in fata dvs. !
Daca am spus ca pozele nu-s copiate de pe acea pagina de care ati pomenit, trebuie sa si credeti ca este asa.

Am mai afirmat ca am tinut moneda din poze in mina, acum cam un an.
Ati tinut-o si dvs. ?

Daca ati stiut de existenta acestei monede, zic eu ca trebuia, inainte de mine, sa prezentati pagina unde ea se poate admira si acelora care nu auzisera de ea.
Menirea acestui FORUM este de a furniza si unor colectionari mai tineri niste informatii ( text, poze etc. ) interesante, pe care multi nu le cunosc.

Cind acuzati pe cineva, trebuie sa fiti si sigur de acest lucru !
Pozele acestei monede le-am trimis inca de anul trecut mai multor colectionari din Romania .
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

nu trebuie sa ma justific in fata dvs. !
Daca am spus ca pozele nu-s copiate de pe acea pagina de care ati pomenit, trebuie sa si credeti ca este asa.

Am mai afirmat ca am tinut moneda din poze in mina, acum cam un an.
Ati tinut-o si dvs. ?

Daca ati stiut de existenta acestei monede, zic eu ca trebuia, inainte de mine, sa prezentati pagina unde ea se poate admira si acelora care nu auzisera de ea.
Menirea acestui FORUM este de a furniza si unor colectionari mai tineri niste informatii ( text, poze etc. ) interesante, pe care multi nu le cunosc.
Cind acuzati pe cineva, trebuie sa fiti si sigur de acest lucru !
Pozele acestei monede le-am trimis inca de anul trecut mai multor colectionari din Romania .
Felicitarile mele! oricum suntem :offtopic: cum a spus si domnul Aldor asa ca nu am intentia de a continua aceasta discutie.si cum am afirmat de doua ori in discutii nu v-am acuzat de nimic (era o afirmatie) si chiar mi-am cerut si scuze in cazul in care ati dedus asta, dar se pare ca nu vreti sa intelegeti si o continuati cu aceste acuzatii ! unde este postata imaginea respectiva va va anunta domnul Aldor cand va considera dansul . cititi aici :
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... php?t=4177
numai bine
florin232

Mesaj de florin232 »

@ ovidiu: Poza respectiva o am si eu in calculator de minim un an si va garantez ca pana la Transylvanian numismatics nu a fost prezentata pe niciun site. Este in mod evident o proba (datorita calitatii si raritatii) insa paleste in comparatie cu un 1881 domnul in aceasi stare.
Cristian Ciuplea

Stimate d-le Ovidiu,

nu cred ca comunicam in limba turca.
" Afirmatia " dvs., cum o numiti, este foarte precisa.
Afirmati ca am copiat o poza de pe pagina d-lui Aldor, care , mai mult ca sigur, a fost asigurata cu acel LOGO contra copierii, imediat cum a fost postata.
Va eschivati cind va intreb ceva concret si-mi postati tot felul de mascarici, cind eu astept un raspuns de la domnia voastra.
Sa stiti ca nu am nici o problema daca in spatele numelui de OVIDIU se ascunde un titan in numismatica romaneasca, imi scot palaria fara problema !

Sper sa primesc un raspuns cinstit macar de la dl. Aldor, care se pare ca este tutorele dvs. in numismatica .
In caz ca nu, va rog sa-mi permiteti sa va urez numai bine si succese in activitatea numismatica !
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

nu cred ca comunicam in limba turca.
" Afirmatia " dvs., cum o numiti, este foarte precisa.
Afirmati ca am copiat o poza de pe pagina d-lui Aldor, care , mai mult ca sigur, a fost asigurata cu acel LOGO contra copierii, imediat cum a fost postata.
Va eschivati cind va intreb ceva concret si-mi postati tot felul de mascarici, cind eu astept un raspuns de la domnia voastra.
Sa stiti ca nu am nici o problema daca in spatele numelui de OVIDIU se ascunde un titan in numismatica romaneasca, imi scot palaria fara problema !

Sper sa primesc un raspuns cinstit macar de la dl. Aldor, care se pare ca este tutorele dvs. in numismatica .
In caz ca nu, va rog sa-mi permiteti sa va urez numai bine si succese in activitatea numismatica !
cred ca ar fi a patra oara cand va spun ca MI-AM CERUT SCUZE !!!!!!!!!!!!
nu sunt un TITAN iar faptul ca sustineti ca postez "TOT FELUL DE MASCARICI"!!!!!??????? ("mascarici" se adreseaza unei persoane nu unei postari, sper ca nu mergeti asa departe) mi se pare un comentariu deplasat !!!!!!!! ca sa incheiem discutia : aveti d-vs dreptate si am gresit eu!scuzele mele inca o data ,numai bine si succes in toate!!!!!!!! sper ca am terminat acest dialog care din partea d-vs devine greoi
cu respect
ovidiu
Cristian Ciuplea

Stimate d-le Ovidiu,

va multumesc pentru urari, chiar daca discutia nu a fost pe placul nostru.
Prin "mascarici" nu ma refeream decit la acele figurine galbene, pe care le bagati dvs. in loc de raspuns !
Poate ca acum ati inteles ca pozele mele nu puteau sa fie copiate de pe pagina d-lui Aldor.

Pozele au venit de la proprietarul piesei de 2 bani 1881, ca prezentare a monedei , cum era si normal.

Dar cu toata problematica care a intervenit pot sa va spun ca am totusi o satisfactie.
Macar au mai vazut niste colectionari, care altfel nu stiau de moneda, doua poze bune !

Si asta intr-o Romanie, unde poze sau informatii interesante trebuiesc ascunse bine .

Tuturor o seara placuta !
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Ma bucur ca aceasta polemica a fost incheiata. Acelasi lucru si cu acest subiect.
Încuiat