seturi de bancnote unc-specimene:1952,1966
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Re: seturi
Yu_L.Yan scrie:Hai ca te ajut eu. Scuze cu poza, nu e prea clara, dar sunt intr-adevar cate 2 bancnote pe pagina. Poza provine dintr-o licitatie ce a avut loc in urma cu mai bine de un an. Din pacate nu mai pot preciza sursa - scuze proprietarilor.VIKO scrie:Sincer va spun, am tot incercat sa inteleg dar nu reusesc... adica nu reusesc sa gasesc logica. Sunt sigur ca domnul pysy stie clar ce vrea sa spuna, problema e cu explicarea. E normal. Sa gasesti raritati e destul de emotionant. Din fire nu ma las asa usor si tot as vrea sa inteleg cum vine treaba. Pana la urma este vorba de un set, parol, 2 seturi (1952 respectiv 1966) intr-un pliant de prezentare de la imprimerie care nu a fost emis in prea multe exemplare, adica o raritate, si in fiecare se gaseste doar cate o bancnota din setul respectiv in dublu exemplar??? Mustesc de curiozitate. Poate reusiti sa faceti niste foto la seturile alea sa ne lamurim si noi, mai ales eu ca tare curios m-ati facut.
wow - great book !!!!!!
what is the price for this book ?
Se falsifica si piese foarte ieftine in toate domeniile numismaticii. Probabil daca ajung sa castige putin peste cat cheltuie cu falsificarea, unii nu-si mai pun alte probleme.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Ati mai reusit sa cumparati bancnotele?pysy1984 scrie:Sunt doar cu seria albastra si inca nu le am luat,nu banii sunt o problema ci proprietarul care nu vrea sa la vanda inca-acest raspuns il primesc inainte de sarbatori,chiar daca e criza asta in tara si am fost si cu 700 de euro in mana sa le cumpar.